Прес-конференція. Сергій Ребров: «Я не вважаю, що є якась велика різниця між Чехією та Україною»

Теми:
Сергій Ребров, Сборная Украины, Сборная Чехии, Лига наций
Лига наций Чехия   Украина   10 сентября 2024 в 21:45 на MEGOGO, Суспільне

Напередодні поєдинку Ліги націй-2024/2025 із командою Чехії головний тренер національної збірної України Сергій Ребров дав пресову конференцію.

Сергій Ребров (фото: Д. Балашов)

Яка кадрова ситуація в команді? Чи буде готовий зіграти Михайло Мудрик?

— Сьогодні Михайло тренується в загальній групі. Наскільки я бачу, є мікропошкодження, але гравці здорові й готові до завтрашнього поєдинку.

Як ви відчуваєте підтримку українських уболівальників у Чехії? На гру проти Албанії їх прийшло близько 15 тисяч. Чи розраховуєте на таку підтримку завтра?

— На жаль, ми не можемо дозволити собі таку підтримку на чеському стадіоні, коли граємо на виїзді. Му дуже вдячні Чехії за те, що надала нам можливість проводити домашню гру в Празі. Я вдячний Чехії за підтримку України, за її позицію щодо війни. Ми тут як удома, дуже вдячні всім, хто нам допомагає.

Чи є великою проблемою поразка в матчі з Албанією, хоча, на нашу думку, це було незаслужено? Збірна України мала перевагу, вела в рахунку, але поступилася. Як ви можете це оцінити?

— Так само, як матч Чехії проти Грузії. Це рівень національних збірних, тут зібрані всі найкращі гравці. Якщо ми мали перевагу в грі з Албанією, але поступилися, це значить, що команди приблизно одного рівня. Тому важливо сконцентруватися на кожному епізоді гри, те ж саме буде й завтра. Я не вважаю, що є якась велика різниця між Чехією та Україною. Ми повинні показати інший рівень настрою, реагувати на ту гру, яку показали проти Албанії.

Чи буде відрізнятися перебіг завтрашнього матчу, адже збірна Чехії грає в більш атакуючий футбол, ніж Албанія?

— Це буде зовсім інша гра. Збірна Чехії більш агресивна, вона грає вдома, ми переглядали її матчі. Ми повинні бути готовими до цього поєдинку.

Які найсильніші сторони в чеської збірної? Які гравці є найсильнішими, на кого слід звертати увагу?

— Мені подобається стиль гри Чехії, тому що вони грають дуже агресивно. Як я бачив на Євро, немає різниці, хто виходить на позиції. Є конкуренція, але стиль гри не змінюється. Важко когось виділяти, тому що це одна команда, яка розуміє як грати, гарно використовує свої здібності. Ми поважаємо суперника, але повинні думати про себе, показати інший настрій на гру та інше бажання грати.

Як оціните умови для підготовки, які ви отримали в Чехії?

— Пам’ятаю, ми тут готувалися минулого року, нас усе влаштовувало. Ми дуже вдячні, усі питання вирішуються дуже швидко, створені всі умови. Ми тренуємося на дуже гарних полях, як на мене, усе ідеально. Але ми розуміємо, що зараз не можемо грати для своїх уболівальників. Ми граємо для українців, які виїхали за кордон. Ми мріємо про те, коли повернемося в Україну й будемо грати для наших уболівальників.

Офіційний сайт УАФ
Теги:
сергей ребров новости, сборная чехии новости

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11224 комментария)

Підписників: 394

33 комментария
Кращий коментар
  • αλέξω ma - Читатель
    09.09.2024 20:07
    Вовтузитися з мячем в насолоду головного тренера це аж ніяк не перевага у грі!

    Абсолютно не подобається впертий Ребров, що не визнає власних помилок, який засів у спотвореній їм реальності.
    • 6
Ще коментарі
Коментувати Ще коментарі