Ігор Циганик: «Я був одним з тих, хто чекав приходу Реброва. Був впевнений, що це буде прорив. А вийшло зовсім все не так»

Теми:
Сергій Ребров, Сборная Украины, Сборная Чехии, Лига наций
Лига наций Чехия   Украина   10 сентября 2024 в 21:45 на MEGOGO, Суспільне

Відомий коментатор Ігор Циганик висловився стосовно можливої відставки Сергія Реброва з посади головного тренера збірної України.

Ігор Циганик

«Чи можлива відставка Реброва в разі невдачі? Я не хочу про це говорити. Я почув головну історію, яку сказав Ребров. Він сказав так: „Якщо я відчую, що нічого не можу дати цій збірній, то сам піду і ніякий контракт мене не втримає“. Кожна людина повинна ухвалювати сама рішення.

Я не є людиною, яка повинна питати за результат, як наприклад керівник УАФ Андрій Шевченко. Він повинен це робити. Хоча з іншого боку, Ребров є віце-президентом УАФ і виходить, що він сам повинен оцінювати свою роботу.

Я буду констатувати те, що зараз є, а є воно не дуже добре. Я мушу визнати, що був одним з головних людей, хто чекав приходу Реброва і був впевнений, що це буде прорив. А вийшло зовсім все не так», — цитує Циганика телеграм-канал FootballHub.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
сборная чехии новости, сергей ребров новости

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Підписників: 162

28 комментариев
Кращий коментар
  • Vis Vis(vertolyk) - Эксперт
    10.09.2024 13:49
    Я на самому початку не радів його призначенню. Попри здобутки з Динамо, гра під його керівництвом була млявою. Контроль м'яча заради контролю, гравці не знають, що їм робити на полі. Згадайте як у матчі-відповіді проти Мансіті ми сиділи у захисті, хоча треба було відіграватись після домашніх 1:3. Потім Ребров сказав, що ми програли 1 тайм з 4-х. А ще домашня поразка в кубку від Олександрії (тоді формально ми були гостями). І Ребров сказав, що це ж ми в гостях грали. А потім невдало зіграли в Олександрії і вилетіли. По відмазкам Ребров просто король.
    • 2
Коментувати