Еммануель Окодува: «Я з українськими людьми до кінця. Сподіваюся, Україна переможе»

Теми:
Еммануель Окодува, Динамо, Шахтер, Чемпионат Украины

Колишній гравець «Динамо» та «Шахтаря» Еммануель Окодува розповів, як зустрів повномасштабне вторгнення Росії в Україну, перебуваючи у Києві.

Еммануель Окодува (фото: Р. Мальчевський)

— Моя реакція 24 лютого 2022 року була, як і в будь-якої іншої людини. Всі були шоковані. Я такого не очікував. Це був дуже жахливий досвід і якесь божевілля. Прокидаєшся о 6-й годині ранку, чуєш сирени і вибухи, а потім починаєш думати, що я буду робити далі.

Розмірковував, можливо, за 1-3 дні все вирішиться, але після двох тижнів зрозумів, що війна надовго і це дуже небезпечно, тому мені довелося поїхати.

Ми всі знаємо, що зараз відбувається в Україні. Я чи хтось на зразок мене, хто провів майже половину свого життя в Україні, точно має продемонструвати власну підтримку. Ось чому я мав це зробити. Україна для мене як другий дім.

Український прапор у моєму інстаграмі — це просто момент солідарності. Я з українськими людьми до кінця. Сподіваюся, що Україна переможе.

Тату з тризубом — це також знак моєї підтримки для України. Я дійсно хотів це зробити просто тому, що я люблю Україну.

Сподіваюсь, що все буде гаразд, Україна вийде переможцем, а потім усі будуть мати гарне життя в країні. Знаю, що після війни Україна стане ще кращим місцем. Думаю, чому б мені навіть не повернутися, коли все буде добре. Точно буду приїжджати в гості, — сказав Окодува.

Трибуна

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11224 комментария)

Підписників: 394

2 комментария
Кращий коментар
  • сергей ша(s000111) - Опытный писатель
    15.09.2024 21:35
    Дякую
    • 2
Коментувати