Ілля Забарний: «В Познані поле справді було в жахливому стані»

Теми:
Ілля Забарний, Сборная Украины, Сборная Чехии, Лига наций
Лига наций Украина   Чехия   14 октября 2024 в 21:45 на MEGOGO, Суспільне

Захисник збірної України Ілля Забарний взяв участь у пресовій конференції Сергія Реброва напередодні матчу Ліги націй з Чехією.

Ілля Забарний (фото: uaf.ua)

Багато хто нарікав на стан газону в Познані. Як вам було на ньому грати? Якими є ваші кондиції після попередньої гри? І чого очікуєте завтра від матчу, адже буде багато вболівальників, а Вроцлав уже став фартовим для вас містом?

— Поле справді було в жахливому стані, це не рівень збірних. Щодо Вроцлава, то, можна сказати, це щасливий для нас стадіон. Але ми розуміємо, що буде важка гра, і що нам потрібна тільки перемога. Я хочу подякувати вболівальникам, які прийшли на попередню гру. Запрошую всіх, хто може, прийти й підтримати нас завтра, адже це важливо як для нас, так і для всієї країни.

Ви напевно добре знаєте гравців чеської збірної, які виступають в АПЛ Томаша Соучека і Владіміра Цоуфала. Як ви можете оцінити цих футболістів?

— У прем’єр-лізі немає слабких гравців, я на власному прикладі розумію, як важко там грати. Тому мати в збірній футболістів такого рівня — великий плюс для неї. Вони — класні гравці, які можуть робити різницю на полі.

Офіційний сайт УАФ

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11225 комментариев)

Підписників: 394

3 комментария
Коментувати