Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Білорусь - Україна. Декілька слів.

2014-10-10 04:43 Доброї ночі усім прихильникам Збірної України ! Ніч добра, бо перемога над браттями, справжніми браттями здобута, ...

Доброї ночі усім прихильникам Збірної України ! Ніч добра, бо перемога над браттями, справжніми браттями здобута, з чим я нас усіх і вітаю. І хочу подякувати білорусам за теплий прийом та підтримку українців. Хай живе Бялорусь ! А що стосується матчу, то я опишу свої відчуття про учорашній матч. Писатиму швидко, бо як усі знають, мені за годину виїжджати з Луганської області до Львова на матч Україна - Македонія.

Гра видалася занадто нервовою, бо обидвом командам були потрібні перемоги. Нашим перемога була більш потрібною, бо перший матч ми програли, і ситуація в країні (доводиться знову про це казати) змушую Збірну зробите усім приємне у вигляді перемоги. Гра видалася занадто нервовою для нас. Якщо поглянути статистику першого тайму, то усі побачять, що Україна не завдала жодного !!! удару у площину воріт білорусів. Від такої статистики можна інфаркт схопити. У перші хвилини ми захопили ініціативу та володіли більше м'ячем, тільки сенсу від цього ніякого не було. А в кінці матчу, коли білоруси подали чотири поспіль кутових, можна було хапатися за голову. Дякувати Пятову, що виручив. З початком другого тайму ситуація не змінилася. І тільки з виходом Будківського та Сидорчука у нас з'явилися голи :) Фоменко вгадав з замінами ? Так, вгадав. І я йому за це вдячний. А тепер пройдуся по персоналіях. Пятов. Претензій немаю. Якщо не пропустив, то вважаємо, що матч у нього вдався. Федецький. Хороша взаємодія з Ярмолою. Часто підключався до атак. Але іноді не встигав накрити свій фланг, через що білоруси провели пару атак через правий фланг Артема. Шевчук. Вже видно, що людина не може витримати увесь матч у шаленому темпі. Це і не дивно, бо Славі вбжже 35 років. Центр захисту. Хачеріді після травми зіграл більш-меньш впевнено так само, ялк і Кучер. Хоча Сашко міг статися антигероям матчу, якщоб через його руку біля штрафної, білоруси вкатили б зі штрафного нам гола. Ярмола був одним з лідерів Збірної. Брав на себе ініціативу, обігрував + віддав гольовий пас. Коноплянка. У Євгена трішки не пішла гра. З початком першого тайму був активним, але ближче до кінця матчу почав губитися на полі. Тим не меньш це не завадило Євгену об'їжджати білорусів, як на мотоциклі, та створювати напругу біля чужих воріт. Ротань загубився на полі так само, як і Едмар. Степаненко багато не помилявся. Зозуля. Тут усі питання ми Михайла Івановича, чому він ставить маленького Зюзю проти білоруських горіл ?! Будківський та Сидорчук. Вдалі заміни Фоменка. Та і взагалі Булківського треба було випускати замість Зюзі зі старту. Дякувати Богу, антропометрічні данні дають Будківському боротися проти горіл з Білоруссі. Вихід Тімохи - це щоб встановити черговий рекорд за кількістю виступів за Збірну. І ще раз окрема тема вболівальники. Незважаючи на всі спротиви з боку білоруських "лягавах" за наказом самі знаєте кого, наші вболівальники все ж потрапили на стадіон, і шикарно підтримали нашу рідну команду. І білоруським ультрас теж респект за підтримку України. І якже наші разом з білорусами кричали "хутін - пуйло" та "Слава Україні ! Та Героям слава !, що серце аж кровью обливалося. Дякую, браття-білоруси.

З повагою, Володимир (Луганська область).

P.S. А тепер підіймаємося зі зручних диванів, ставимо залишки пива до холодильника, збираємо речі і виїжджаємо до Львова, щоб підтримати нашу Збірну у протистоянні з Македонією.

P.P.S. На усі коментарі до цього блогу, відповім не раніше, ніж за добу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.10.2014, 04:43
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть