Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мінська зрада та "платформа примирення" ☹

2020-03-15 16:22 11 березня, у Мінську, відбулась пряма державна зрада. Винні у цій державній зраді - ЗЕклоун та ...

11 березня, у Мінську, відбулась пряма державна зрада. Винні у цій державній зраді - ЗЕклоун та Єрмак. І ми усі знаємо, по якій статті повинні йти ці 2 зрадники, тобто три (забув Кучму додати), під суд. А це стаття 111.

А здавати національні інтереси, ЗЕклоун зі своїми ЗЕленими, почали відразу після перемоги на виборах - 21 квітня 2019 року.

Останні заяви, а особливо дії Нєлоха, ввели мене у шок.

Спершу почали відводити українські війська, які вони займали не один рік. А чого відвели війська на кілометр ? Треба відразу до польського кордону українську армію відвести. Ну щоб ворожі снаряди не діставали наших бійців ☹ А по суті, не відвели війська, а "розвели" усіх нас.

Далі, окупанти разом з місцевими колаборантами, почали планомірні атаки на наші позиції. Одна з таких відбулась 18 лютого. І ця наволоч арахамія, після цього, ще наважились заявити, що невідомо хто почав провокувати ?! Та ви там усі у своїй партії "береги поплутали", чуваки та чувіхі ?

Щодня, хтось з наших солдат поранений, або вбитий. Щотижня з очей матерів ллються сльози за загиблими синами. А цей малорос має нахабство на ницість заявляти, що "ну трохи пострілюють та іноді гинуть".

А 11 березня, влада малоросів, осточно перейшла усі "червоні лінії". Не дарма 11 березня вирішили ввести "карантин" по всій країні, щоб прикрити "державну зраду". Я розумію, що коронавірус шириться усією планетою та що він небезпечний, але підписання вироку для України та введення карантину в один день - це зовсім невипадково.

І хто такий єрмак і які він має повноваження, щоб підписувати такі документи ? Не вірю, що ЗЕклоун не знав, що підписуватиме єрмак. Усе йде по написаному сценарію у кремлі.

І тепер за цими підписаними папірцями у Мінську, Україна повинна домовлятись напряму з "представниками" бойовиків ☹ А х...йло та мордор тепер не агресор, а простий "спостерігач" ☹ Ви що бл....дь там підписали, зрадники кляті ? Який ще "спостерігач" ???!!! Мордор - це агресор, який почав війну, а ніякий не конфлікт.

За що бл...дь загинули 14,000 українців та 28,000 пораних ? За те щоб ми з ними примирялися ?!

А 12 березня після зради, вже у самісінькому серці України, у центрі Києва, донецький сєпар сівоха, хотіло презентувати "платформу примирення" ☹ З ким примирятися ? З вбивцями ? З окупантами ? З місцевими колобарантами ? Кажу, як мешканець тимчасово-окупованої теріторії. Тут немає і не буде з ким примирятися. Ці зрадники - це як ракова пухлина та тілі України. Але ці землі наші, і ми їх невіддамо. А місцеве бидло, якщо воно там полюбляє х...йла, то нехай забирає своє лайно і звалює за пєрєбрік.

Подальші події у країні, після державної зради, можуть бути непередбачуваними.

Цим підписаними документами, Король Віслюк, може спровокувати масові протести по країні, які можу перерости у Третій Майдан, а потім усе переросте і у "громадянську війну", якої так хоче х...йло.

Ну що 73% ? "Ви зробили усіх нас і себе". З-за вашої тупості і "аби не Порошенко", ви привели країну до капітуляції перед агресором ☹ І я не хочу чути, що ви помилились і зараз шкодуєте. Ви зробили свій вибір.

І я відверто та ще раз скажу. Я спеціально виїжджав з тимчасово-окупованої теріторії, щоб проголосувати за Пороха. Бо він єдиний, кого так боялися х...йло та кремль. Він єдиний, хто під час війни взяв цей тягар відповідальності на себе. Він єдиний Президент, який наблизив Україну до ЄС та стандартів НАТО.

Але ви, 73%, обрали малороса та "примирення" з бойовиками.

Важкі часи очікують на країну. З одного боку агресор атакує, а з іншого - ЗЕвлада допомогає агресорові.

До речі, учорашній Марш Патріотів та їхня акція під ОПУ, це попередження для малороса.

Вічна слава загиблим Героям ! Ми вас завжди пам'ятатимемо !

Слава Україні !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.03.2020, 16:22
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть