Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Гідна гра ! І що чекати зі Швейцарією ?

2020-11-15 02:00 Знову гідно зіграли з грандом, але не вдалось зачипитись навіть за нічію. Чи справедливий взагалі результат, ...

Знову гідно зіграли з грандом, але не вдалось зачипитись навіть за нічію. Чи справедливий взагалі результат, зважаючи на момент у Зінченка та три штанги ? Ні, не справедливий. І це кажу, як вболівальник Збірної України.

А з іншого боку, чи потрібно зараз вимагати від Андрія Миколайовича та Збірної України результату у напівтовариському турнурі, де зібралися гранди та міцна Швейцарія ?

Головне завдання - це підготувати Збірну до ЄВРО-2020, яке ще невідоме, чи відбудеться влітку наступного року. І взагалі, коли ще випаде нагода грати серед таких Збірних ? Матч з такими командами - це неоцінений досвід, де можна перевірити усе, нащо ми здатні.

Раніше, виходячи на матч з ТОП-Збірними, у нас тряслися не тільки колінки, але і інші частини тіла ;) А тепер ми вже незадоволені, що не змогли вирвати нічію з грандом. Це приємно усвідомлювати. Зростаємо по-троху !

І от знову "коронавірус" ламає усі плани. І ще довго доведеться усім нам жити з цим, де "COVID-19" буде перемагати, а не футбол, або щось інше...

Якби там не ставилися до Ярмоли, але це мінус від того, що він неміг зіграти. Я вже мовчу про Циганкова, яке є просто джокером для Збірної. Та знов цей матч показав, що Пятову час вже на відпочинок. Так, він одного разу витягнув м'яча з дев'ятки, але відчувається його невпевненость у собі.

Та і німці були учора небезгрішні. Шкода, що нереалізація підвела знов наших гравців та три кляті штанги... От непруха... І по моментах також дуже непогано. Але наша стара хвороба "реалізація" вкотре підводить наших гравців...

Не чекав, що Зіна може так зіграти. Що з ним відбулося ? Дуже не хочу, щоб він повторив долю Коноплянки ;( Малина також був учора не схожим сам на себе, бо дуже часто німці переходили центр поля легко і швидко. Малиновський повинен бути диригентом атак Збірної України. А учора він був диригентом атак... німців ;( (це образно))

Сподобався Яремчук та Зубков. Яремчук постійно боровся за м'яч, а також забив з передачи того ж Зубкова, подарувавши нам надію. А Зубков дуже швидко прогресує. Нахабний хлопець, що є дуже добре ;)

І молоді Забарний, Конопля та Михайличенко старалися. Цей матч можна занести їм у плюс. Але німці є німці.

А що ж марлос ? Якби я ненавидів його, але учора старався. Часто розганяв атаки Зібрної України. Плюс влучив у штангу. Але вже вік недає йому бігати швидко.

А заміни нічого практично не змінили, бо не було на кого міняти. Вперше !!! таке бачу !!!

І знов кажу, як і казав після матчу у Києві, що з цими німцями можна грати. Інша справа, що на результат та на гру впливають неігрові фактори.

І що ж буде далі ? Зважаючі, як грала Швейцарія з піжонами з Іспанії, то наш матч з ними 17 листопада буде "Фіналом" за право залишитися серед найсильніших Збірних Європи. А це вже мотивація сама по собі !!!

Дуже прикро, що Іспанія не змогли перемогти "сироїдів". Саме на це усі ми і сподівалися. Але зовсім інакше думав Рамос, коли не забив двічі пенальті ;((( І яка ж ця Швейцарія непроста. Помучаємося ми ще з нею.

І не треба мені у Швейцарії красивої гри. Нехай це буде некрасива гра, нехай це буде навіть "автобус". Але головне привезти звідти гарний результат, який дасть змогу залишитися серед ТОП-Збірних.

Як буде грати Швейцарія ? Тотально контролюватиме м'яч та застосовуватиме колективний пресинг, як було у Львові. Наша надія - це блискавичні, я б навіть напиав "блискавкові" :) контратаки.

Нехай цього разу Шева поставить результат на першому місці. Це буде правильно !

З повагою до усіх, Володимир (бункер Вашингтону).

Слава Україні !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.11.2020, 02:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть