Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Збірна повертається до Одеси, і подарунок на День Народження !

2021-11-11 09:43 Вже сьогодні наша Збірна випробує на міцність кістки болгарів :) І я сподіваюсь, що болгарські хлопці ... Збірна повертається до Одеси, і подарунок на День Народження !

Вже сьогодні наша Збірна випробує на міцність кістки болгарів :) І я сподіваюсь, що болгарські хлопці не будуть проти, якщо ми на них трохи розімнемося перед матчем з босніяками і герцогами :)))

Афіша матчуАфіша матчу

Олександр Васильович учора правильно сказав, що результат з Болгарією також важливий. Ну що б був позитивний настрій перед наступним надважливим матчем у вівторок.

Сьогодні у Головного Тренера Збірної буде можливість побачити усіх, кого він хоче перевірити.

Так, звичайно, що ніхто з наших гравців не носитиметься, як коні по полю, щоб тотально задавити болгарів :) А ось нарешті повернути до старту Бущана у воротарську рамку, це буде правильним рішенням.

Спробувати Гармаша у нападі ? А чому б і ні. На мою суб'єктивну думку, можна спробувати зіграти і у 2 нападники - Яремчук і Гармаш. Бо у Зеніце доведеться постійно атакувати і забивати.

Ну і нарешті Олександр Васильойович нехай випустить "зірку" Аталанти, щоб дехто заспокоївся. Але якщо Руслан не викладатиметься за Збірну у товарняку з Болгарією, то я не здивуюся його відсутністю у матчі з Боснією.

Для мене головне питання наступне. А чи випускати Ярмолу у кінці матчу, хоча б на 15 хвилин, якщо у нього нещодавно було пошкодження ? Або приберегти його на Боснією ?

До речі, мені дуже не подобається, що останні 2 дні "розганять" тему "а нащо той матч з Болгарією ?". Або ці люди вороги, або дурні, або хейтери Збірної. Як може бути неважливим матч Збірної твоєї країни ? Хоча кому я це пояснюю.

І рівно 5 років, як Збірна не грала в Одесі. А зважаючі, що навіть звичайний товариський матч для одеситів буде за свято, то вболівальників прийде чимало.

І так співпало, що сьогодні у мене якраз і День Народження :), і гра Збірної ! Дуже б хотілося, щоб рідна Збірна подарувала мені свято у вигляді перемоги !!!

Слава Україні !!!

З повагою до усіх, Володимир (Луганськ, Україна).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.11.2021, 09:43
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть