Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Біля перемоги Выбор редакции

2020-11-05 12:17 У столиці Каталонії динамівцям вдалося перевершити очікування фахівців і вболівальників – замість погрому весела гра із ...

У столиці Каталонії динамівцям вдалося перевершити очікування фахівців і вболівальників – замість погрому весела гра із шансами на перемогу. Вашій увазі кілька думок про цей матч.

«Барса», що дарує впевненість. Такі матчі Ліги чемпіонів ідеальний варіант для випробування здібностей юних футболістів. Кияни скористалися цією можливістю в повній мірі.

Каталонці в їх нинішньому стані дозволили динамівцям впевнитися, що вони чогось вартують на фоні елітних футболістів з багатомільйонними контрактами.

Вдале проходження випробувань індикатором майстерності в вигляді суперклубу повинно зробити ментально сильнішими, як юних, так і досвідчених гравців «Динамо», змусити їх ще наполегливіше працювати, бути стійкими до несприятливих обставин, вірити в ідеї тренера. У підсумку поєднання цих факторів повинно допомогти прогресу – індивідуальному та командному.

Хто врятує «Барселону». Навіть кияни з їх обмеженим кадровим потенціалом зуміли продемонструвати суттєві вади в побудові гри каталонців. Висока лінія оборони в поєднані з відсутністю щільного пресингу створює для суперників «Барселони» прекрасні шанси для швидких контратак. Динамівці мали три виходи віч-на-віч з Тер Штегеном. Крім цього було достатня кількість атак, у яких українці просто не помічаючи середньої лінії суперника вриваючись у небезпечні зони біля воріт «Барси». Думаю, що якби каталонцям протистояв більш майстровиті суперники результат матчу міг бути для них сумним.

Пошук винуватців ні до чого не призведе. Пішов Бартомеу, залишиться чи піде Мессі, все це не виправить ситуацію. «Барселона» потребує змін. Чи здатен буде стабілізувати ситуацію та розпочати проводити зміни Рональд Куман? Вважаю, що в клубі поки що не готові до кардинальних змін. Уславлений в минуллому захисник-бомбардир скоріше за все стане жертвою цієї не готовності.

Нам же залишається сподіватися, що в матчі відповіді в Києві динамівці будуть більш ефективними при завершені атак.

Персоналії. Руслан Нещерет – дебют про який мріють. Дванадцять сейвів — половина з яких для хіт-парадів, надвисокі оцінки та звання кращого гравця матчу від авторитетних аналітичних ресурсів, впевнена гра ногами — 90 % точних передач, відмінний показник для матчу з суперклубом. Всі ці здобутки належать 18-ти річному юнаку, який два тижні тому навіть уявити не міг, що вийди на поле “Камп Ноу” в якості основного голкіпера “Динамо”. Виявляється футбол у часи пандемії може дарувати і приємні сюрпризи.

У Руслана є всі якості, щоб стати основним воротарем “Динамо”, можливо це станеться не прямо зараз. Констатувати можна одне — матч у Барселони відкрив для Нещерета двері в великий футбол.

Віктор Циганков. Для вінгера “Динамо” потрібен був такий матч проти гранда в Лізі чемпіонів. Висока активність, загострення, результативна дія, найбільший обсяг бігової роботи. Така гра доводить, що Віктор здати грати в футбол на найвищому рівні. Після такої гри клуби з топ-чемпіонатів Європи можуть перейти до активних дій по залучення гравця в свої ряди. Самому Циганкову побажаю не зупинятися на досягнутому та провести багато таких матчів у складі “Динамо”. Перший з них у неділю в рамках чемпіонату України.

Володимир Шепелєв. Шепелєву необхідно доводити свою необхідність “Динамо”. Володимир другий після Циганкова за відстанню, яку пробіг за матч. У цій зустрічі Володимиру вдавалося швидко продвигати м’яч з оборони в атаку, інколи навіть ефективніше ніж Шапаренко, кращому на сьогодні в “Динамо” за цими якостями. Але в вирішальній фазі, коли необхідно було віддати загострюючий пас Шепелєв частенько губився. Володимиру необхідно підвищити ефектиність своїх дій.

Артем Шабанов. Доля подарувала Шабанову можливість зіграти проти “Барселони”. Захисник “Динамо” виявився готовим до цього подарунку. Артем зіграв гідно, із пристрастю, як в останній раз. Своїми діями він заслужив повагу та шанс поборитися за місце в ротації “Динамо”.

З творчим настроєм готуватися до чергового матчу року. Динамівці в більш гарному настрої підійшли до надважливого матчу ніж головний суперник. “Оптимістична поразка” в Каталонії значно краще ніж безваріантне 0:6. Чи дозволить цей настрій компенсувати відсутність десятка гравців побачимо в неділю.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.11.2020, 12:17
Dynamo-75
Автор:
(Dynamo-75)
Статус:
Наставник (1829 комментариев)
Подписчиков:
9
Медали:
Выбор редакции × 15
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть