Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Три жахливих ганебних провали Динамо за останні два роки

2020-07-20 10:55 Перший. Найбільша й найганебніша за всю історію клубу поразка в єврокубках. Динамо-Челсі. 0-5. На домашньому заповненому ...

Перший.

Найбільша й найганебніша за всю історію клубу поразка в єврокубках. Динамо-Челсі. 0-5. На домашньому заповненому НСК "Олімпійському". З нулем ударів по воротах. З нікчемною безхарактерною грою.

Якщо любите згадувати 7-0 над Барселоною, то так само завжди пам'ятайте 0-8 від Челсі. Аргументи - "та це ж Челсі" відхиляються одразу.

Достатньо згадати, як з Челсі після Динамо зіграла чеська Славія. Так, вони поступились, але який бій вони дали.

Другий.

Провальний безхарактерний виступ у груповому турнірі Ліги Європи 2019/2020. Невихід з однієї з найслабших груп. Більш легка група була хіба що у Севільї - представники Кіпру, Люксембургу, Азербайджану.
Окремо - сумарна вартість гравців усіх суперників Динамо була меншою за вартість гравців Динамо. Тільки в них було бажання гідно виступити. Зокрема, Копенгаген продовжує виступ в ЛЄ.

Третій.

Чемпіонат України 2019/2020. Програш головному конкуретну 23 очки. Без шансів в особистих зустрічах. 9 поразок в 32 матчах. Команду виштовхали дупою вперед на друге місце, можливо навіть внаслідок якихось домовленостей. До речі, в останньому матчі Колос виглядав навіть дуже симпатично, враховуючи технічні можливості гравців.

І на додачу до всього - команда привчила до поразок. Ну програли, ну то й що? Перший раз чи що? А обличчя гравців після поразок? Посміялись, пообнімались, посідали в автобус/машини та й роз'їхались. Їх то не хвилює.


І що маємо?

Раніше б просто написав - усіх, окрім (Вербич, Пена, Циганков, Дуелунд, Миколенко, Бурда, Бущан, Сидорчук(?) ) - "в мішок і з мосту" (с) Вітя.

Але ж проблеми, і це вже очевидно, глибокі і системні. І застарілі.

Ну була "жорстка розмова" у Суркіса на базі з гравцями. І що? Проблеми комплексні - адміністрація, селекційна служба, тренери, ставлення гравців. А може Суркісам зараз не до футболу.

Такі ось думки.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.07.2020, 10:55
20.07.2020, 10:55
349384 2 vinn, auto-vim
Ist
Автор:
(Ist)
Статус:
Наставник (4681 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть