Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ігор Коломойський йде у президенти ФФУ

2015-02-04 16:50 Власник «Дніпра» і губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський заявив про намір балотуватися на пост глави Федерації ...

Власник «Дніпра» і губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський заявив про намір балотуватися на пост глави Федерації футболу України, повідомляє «Обозреватель».

«Після того, як з виборів президента федерації несподівано і невмотивовано знялися Маркіян Лубківський та керівник пляжного футболу Сергій Харченко, я вирішив балотуватися на пост президента ФФУ.

По-перше, я хочу переконатися, що попередня практика непрозорості обрання голови федерації, як і роботи самої ФФУ, піде в небуття. По-друге, якщо колеги візьмуть до уваги мої заслуги перед українським футболом і оберуть, то можу запевнити - принесу в розвиток федерації та футболу значно більше, ніж багато зареєстровані кандидати.

У кожному разі, я маю намір брати активну участь у виборчій кампанії і боротися за перемогу», - заявив Коломойський.

Нагадаємо, вибори президента ФФУ відбудуться 6 березня 2015 року у Будинку футболу в Києві. Участь у виборах на посаду президента Федерації візьмуть 4 особи. Зокрема, екс-голова всеукраїнської профспілки футболістів України Олег Печерний, голова Львівської федерації футболу Ярослав Грисьо, екс-гравець «Динамо» Владислав Ващук та чинний в.о. президента ФФУ Андрій Павелко.

http://zaxid.net/news/showNews.do?igor_kolomoyskiy_yde_u_prezidenti_ffu&objectId=1339481

http://sport.obozrevatel.com/football/16542-kolomojskij-idet-v-prezidentyi-ffu.htm

P.S. Не знаю насколько это правда, но ведь он пока ещё действующий владелец "Днепра". Он решил продать клуб? Кому? Или начнётся новая песнь "Конфликт интересов"?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.02.2015, 16:50
04.02.2015, 16:50
198727 1 P.S.
Jflash777
Автор:
(Jflash777)
Статус:
Наставник (2201 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть