Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"П'яний за кермом..."

2017-08-23 00:28 Щось таки треба робити конкретно, бо ФФУ відверто намагається спровокувати в нашому футбольному суспільстві "великий переполох", ...

Щось таки треба робити конкретно, бо ФФУ відверто намагається спровокувати в нашому футбольному суспільстві "великий переполох", який дуже комусь потрібен, щоб всіх трясло та підкидало, а в цей час...

22.08.2017 18:36 - Офіційно "Українська правда" друкує повідомлення:

Служба безпеки направила листа до Федерації футболу України з застереженням щодо безпеки в Маріуполі для проведення матчу Маріуполь - Динамо.

  • Служба безпеки України з урахуванням складної оперативної обстановки в районі проведення антитерористичної операції, великої кількості попереджених терористичних проявів і загроз повідомила Федерацію футболу України про наявні ризики та небезпеки в разі проведення футбольних матчів в Маріуполі, - відзначили в СБУ.

Також в СБУ підкреслили, що якщо ФФУ вирішить провести матч в Маріуполі, то служба вживе всіх заходів для забезпечення безпеки проведення гри.

За оцінками СБУ, в Маріуполі високий, червоний, рівень терористичної загрози.

Як повідомлялося раніше, віце-президент Динамо Андрій Мадзяновський заявив, що Динамо не поїде в Маріуполь на матч з місцевим клубом через небезпечну ситуацію в місті.

22.08.2017 20:17 - Офіційно повідомляється, що:

Виконавчий комітет Федерації футболу України ухвалив рішення проводити матч 7-го туру чемпіонату України між Маріуполем і Динамо 27 серпня в Маріуполі, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як відомо, київське Динамо відмовляється їхати на цей матч до Маріуполя, оскільки в клубі не отримали бажаних офіційних гарантій безпеки.

При цьому ФК Маріуполь і ФФУ заявляють про можливість проводити матчі в Маріуполі, зокрема, посилаючись на гарантії від правоохоронних органів та інших органів влади.

Як повідомлялося, 17 серпня Комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ одноголосно вирішив продовжити проведення матчів української Прем'єр-ліги і Кубка України в Маріуполі, і доручив ФК Маріуполь разом з відповідними службами заздалегідь проводити огляд стадіонів перед матчами.

Крапка.

P.S. Так відразу й не скажеш, кому і навіщо все це потрібно, бо за два тижні вже стільки всього переказано, але правда завжди відкривається з плином часу і всі все дізнаються. Очільник ФФУ наголосив, що гарантії безпеки письмово взагалі ніхто в світі не може дати, але вирішує проводити матчі там, де є червоний рівень безпеки. Вочевидь, що за кермо автобуса сів нетверезий водій і всім обіцяє доставити їх по маршруту. І хтось повинен за все це відповідати...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.08.2017, 00:28
Ko3ak-9
Автор:
(Ko3ak-9)
Статус:
Эксперт (11758 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Украины Заря Шахтер 1 : 3 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть