Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Правильное письмо Коллине от болельщиков

2013-08-10 16:04 Ти — шайтан італійський, проклятого чорта брат і товариш і самого люципера секретар. Запросили тебе в ...

Ти — шайтан італійський, проклятого чорта брат і товариш і самого люципера секретар. Запросили тебе в хату, дали хліб, до хліба, посадили під іконами як поважну людину аби навів у нашому дому лад, сам не крав та іншим не давав честь лицарських двобоїв палюжити. Та який ти в чорта лицар? Чорт з нори викидає, а твоє військо зрадливе пожирає.

Не будеш ти годен синів християнських під собою мати, твого війська ми не боїмося, землею і водою будем битися з тобою. Там де одного прибереш, там двом силу подвоїмо, там де поставиш нам облогу несправедливу - відіб'є наш приворотній, там де не побачиш одну нашу перемогу - двох нових доб'ємося. Вавілонський ти кухар, македонський колесник, єрусалимський броварник, александрійський козолуп. Великого і Малого Єгипту свинар, вірменська свиня, татарський сагайдак, кам'янецький кат, подолянський злодіюка, самого гаспида внук і всього світу і підсвіту блазень, а нашого Бога дурень, свиняча морда, кобиляча срака, різницька собака, нехрещений лоб, хай би взяв тебе чорт! Най би не грошей тобі давав, а жити взяв до себе в квітучі нори та смердючі гори! Отак тобі козаки відказали, плюгавче! Всі розмови твої розумні жодного каштану київського не варті, бо не правду захищаєш ти, а своїх плюгавих хазяїв та їх бовдурів недолугих та свити своєї зрадливої прибутки безчислені. Невгоден єси матері вірних християн! Числа не знаєм, бо календаря не маєм, місяць на небі, год у книзі, а день такий у нас, як у вас, поцілуй за те ось куди нас!..

Підписали: Кошовий отаман Парамон зо всім кошом печерським та подільським та округами всіма українськими

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.08.2013, 16:04
Manager_Srednego_Zvena
Автор:
(Manager_Srednego_Zvena)
Статус:
Наставник (1499 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 3

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть