Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
RomanSumy
Имя:
Роман Шевчук
Статус:
Наставник (2091 комментарий)
Зарегистрирован:
08.05.2009 12:01
Карма:
917
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 16

      Справжній уболівальник, хто він?

      RomanSumy Роман Шевчук (RomanSumy)

      25.11.2009, 09:09

      Вчора був здивований прийомом гравцями і уболівальниками "Барселони" гравця команди-суперника Ето'О. В підтрибунному приміщенні УСІ гравці Барси (у тому числі і запасні) щиро по-чоловічому обняли свого колишнього партнера. Було видно неозброєним оком, яким зворушливим був після цього Ето'О. Потім ситуація повторилася при вітанні команд перед початком матчу: з Ето'О знову обнялися, як старі друзі, УСІ гравці Барси.

      Коли диктор оголошував склад Інтера,весь Ноу-Камп свистів, і лише коли диктор оголосив прізвище Ето'О - стадіон вибухнув оваціями.

      Оваціями зустрічав стадіон і прізвища своїх гравців, які оголошував диктор.

      До чого це я? Це я до того і для тих, хто робить дуже поспішні висновки...

      Чому ми не можемо так відноситися до своїх гравців? Чому, на емоціях, ми готові пірвати тих же Газзаєва, Ярмоленка, Шеву... та будь-якого НАШОГО гравця.

      ВОНИ ЦЬОГО НЕ ЗАСЛУГОВУЮТЬ.

      Динамо Київ заслуговує таких уболівальників, які були б рівня цьому славному клубу, а не сопливих, крикливих, нетямущих прилипал.

      І так, яким має бути уболівальник Динамо Київ? 

    • 3

      Ярославський зізнався, за скільки купив "Металіст".

      RomanSumy Роман Шевчук (RomanSumy)

      24.11.2009, 14:49

      Олександр Ярославський купив харківський "Металіст" за 1,5 мільйони доларів у депутата від БЮТ Олександра Фельдмана.

      Про це бізнесмен розповів в інтерв'ю Українській Правді.

      "Я купив клуб у Олександра Фельдмана десь за півтора мільйона доларів. Потім звідти вийшли Ернест Галієв і Віталій Данілов. Галієв просто втік, щоб не витрачати гроші. Я тоді взагалі не уявляв, що таке футбол. Передусім я хотів допомогти Харкову знайти команду. Поки що цей бізнес не приносить доходів", - сказав Ярославський.

      За його словами, "Металіст" для нього є "рідним клубом, а не атрибутом". "Навіщо б я витрачав стільки часу на нього? Інші види спорту мені не настільки цікаві. Правда, я ще підтримую регбі (РК "Олімп" - ред)".

      На думку власника "Металіста", не існує прямої залежності між результатами команди і вкладенням в неї. "Це не пряма залежність, що чим більше вкладаєш, тим краща команда. Я вважаю, що "Дніпро" вкладає більше, десятки мільйонів доларів, а команда краща у нас".

      Окрім того Ярославський зізнався, що на рішення зайнятися "Металістом" вплинув Рінат Ахметов.

      "Він як футбольна людина розуміла, що наявність лише "Динамо" і "Шахтаря" - це не той чемпіонат, який може зробити команди сильними. Бачите, як тільки я зайнявся "Металістом", одразу ж "Шахтар" виграв кубок УЄФА", - впевнений президент харківського клубу.

      "З точки зору інвестицій це збитковий проект. А в частині душі, серця і задоволення - дуже прибутковий. Я не цікавився футболом, а зараз буваю практично всіх матчах. Я колись говорив, що "Металіст" - це дорога іграшка, але зараз беру свої слова назад. Я б не називав це іграшкою, це дуже серйозна справа.

      Ахметов вважає, що буде результат. Він мене заразив цим оптимізмом. Сьогодні і я теж вважаю, що колись це може статися. Але в найближчі 10 років заробляти на футболі точно буде неможливо", - підсумував Ярославський.

    • 4

      Ярославський про Данілова: Не хочу щоб клубами, зокрема "Металістом", займався лузер, невдаха

      RomanSumy Роман Шевчук (RomanSumy)

      24.11.2009, 14:44

      Власник харківського "Металіста" Олександр Ярославський не хоче бачити у керма прем'єр-ліги Віталія Данілова.

      Про це бізнесмен розповів в інтерв'ю Українській Правді.

      "Я не проти Данілова як громадянина. Я проти Данілова як президента прем'єр-ліги. Я не хочу, щоб клубами, у тому числі "Металістом", займався лузер, невдаха. Тому на виборах президента прем'єр-ліги я був категорично проти Данілова - як, втім, і проти Рабіновича. Я вважаю, що це люди не здатні організувати такий серйозний бізнес-проект як прем'єр-ліга. Вони - непрофесіонали", - заявив Ярославський.

      За його словами, керівником прем'єр-ліги не повинен бути хтось із президентів клубів.

      "Тому я пропоную на цю посаду Сергія Харченка, який є одним з небагатьох вітчизняних фахівців з футбольного менеджменту та маркетингу", - додав він.

      Нагадаємо, Сергій Харченко є керівником Асоціації пляжного футболу України, у минулому - керівник ТОВ "Медіа Спорт Промоушен".

      Раніше стало відомо, що "Металіст" збирається зняти Данілова з виборів президента Прем`єр-ліги.

    • 10

      А ну, панове, скажіть: футбольнийй вікенд - це...

      RomanSumy Роман Шевчук (RomanSumy)

      23.11.2009, 14:29

    • 6

      Запитання лікарям по Срні.

      RomanSumy Роман Шевчук (RomanSumy)

      22.11.2009, 09:53

      Можливо серед уболівальників Динамо є лікарі і моє запитання до них:

      На вчорашньому матчі Динамо-Шахтар Д. Срна після зіткнення з Ярмоленко, впавши на землю, тримався за ногу і бив кулаком в землю. Я думаю, що так поводитися може людина, яка відчуває нестерпну біль. Потім, секунд через15-20, Даріо піднявся на гони, трішки скривився і, навіть не накульгуючи, продовжив гру.  

      Скажіть, шановні медики, чи може людський організм так різко привикнути до болі, або чи може так різко пропасти біль за описаної мною вище ситуації із Срною?

    • 17

      Збірна Росії: Манчіні замість Хіддінка

      RomanSumy Роман Шевчук (RomanSumy)

      21.11.2009, 11:48

      Тренер российской сборной по футболу Гус Хиддинк в скором времени перейдет на должность технического директора "Челси", пишет британская газета The Guardian. По данным издания, официальное объявление об этом будет сделано уже в декабре 2009 года. В основе этого решения лежит неудачная кампания отборочного цикла футбольного чемпионата мира.

      63-летний Хиддинк успешно совмещал посты главного тренера сборной России и наставника "Челси" с февраля по май 2009 года, кроме того, у него "исключительно хорошие" отношения с владельцем английского клуба Романом Абрамовичем, напоминает издание.

      В "Челси" не скрывают, что примут Хиддинка с распростертыми объятьями. Источник, близкий к тренеру, заявил газете: "Он вернется и будет помогать, если что-то пойдет не так. В русском языке есть пословица про то, что в одну и ту же реку дважды не войти. А он на это способен".

      Между тем фаворитом на должность тренера россиян издание считает бывшего наставника миланского "Интера" Роберто Манчини. The Guardian связывает это с отставкой Виталия Мутко с должности главы РФС и вероятное назначение на этот пост бывшего президента питерского "Зенита" Сергея Фурсенко, который захочет расставить "своих людей" на ключевых позициях.

      В свою очередь, советник Хиддинка Кес ван Ньювенхейзен уже заявил, что голландец не собирается в ближайшее время покидать сборную России.

      "В первую очередь хочу сказать, что Гус никуда не ушел, - приводит слова ван Ньювенхейзена reuters. - Его контракт истекает в июне 2010 года и он намерен отработать его до конца. Хиддинк не хочет принимать поспешные решения. Сейчас ему нужно несколько дней, а может и неделя, чтобы избавиться от негативных эмоций и перезарядить свои батарейки. И только уже потом он подумает о своем будущем. Это решение во многом будет зависеть от курса, который выберет РФС".

    • 7

      Вчіться об'єктивності у Кантона. Особливо щодо Анрі...

      RomanSumy Роман Шевчук (RomanSumy)

      20.11.2009, 21:30

      20.11.2009 По мнению Кантона, Доменек - худший тренер ФУТБОЛ - Чемпионат мира. Главный тренер сборной Франции по пляжному футболу Эрик КАНТОНА. Фото Александра КИСЕЛЕВА Главный тренер сборной Франции по пляжному футболу Эрик КАНТОНА. Фото Александра КИСЕЛЕВАФУТБОЛ - Чемпионат мира

      Наставник сборной Франции по пляжному футболу, известный в прошлом игрок "Марселя", "Лидса" и "МЮ" Эрик Кантона поделился с журналистами своим мнением о недавнем ответном стыковом матче отборочного турнира чемпионата мира-2010 Франция – Ирландия, закончившемся скандальной ничьей 1:1.

      "На мой взгляд, Раймон Доменек – худший тренер сборной Франции со времен Людовика XVI, - приводит France Football слова Кантона. – Если бы решение о наставнике сборной принимал я, то я бы доверил этот пост Лорану Блану. В прошлом году он сумел сделать "Бордо" чемпионом Франции, а 1998-м выиграл мировое первенство в качестве игрока".

      Говоря об игре рукой капитана "трехцветных" Тьерри Анри в эпизоде с решающим голом в ворота с борной Ирландии, Кантона отметил, что больше всего его возмутил не сам поступок, а поведение форварда после матча.

      "Больше всего меня шокировал не сам факт игры рукой, а то, что Анри сразу после финального свистка прямо перед телекамерами на глазах у всего мира пошел утешать ирландцев, мечты которых о поездке в ЮАР, он нагло растоптал три минуты тому назад. Если бы я был футболистов ирландской сборной, он бы не простоял рядом со мной и трех секунд…"

      20 ноября 2009 Спорт-Експрес
    • 19

      Михайличенко і збірна. Опитування

      RomanSumy Роман Шевчук (RomanSumy)

      19.11.2009, 09:03

      На Вашу думку, яка має бути доля Михайличенка у збірній!
    • 24

      Прем'єр-ліга: Ви за кого: Бєланова, Данілова, Харченка?

      RomanSumy Роман Шевчук (RomanSumy)

      18.11.2009, 10:58

      Цікаво знати Вашу думку, хто із запропонованих кандидатур на посаду керівника УПЛ, найбільш достойний цієї посади:
    • 9

      Прем'єр-ліга: Бєланов, Данілов, Харченко?

      RomanSumy Роман Шевчук (RomanSumy)

      18.11.2009, 10:25

      Прем'єр-ліга має трьох кандидатів на посаду Президента.

      Про це повідомляє газета "Команда" із посиланням на власні джерела.

      Серед претендентів володар "Золотого м'яча" -1986, а нині - бізнесмен Ігор Бєланов, нинішній керівник ПЛ, народний депутат Віталій Данілов і гендиректор компанії MSP, президент Асоціації пляжного футболу України Сергій Харченко.

      Вибори голови прем'єр-ліги відбудуться 1 грудня 2009 року в столичному готелі "Інтерконтиненталь".

      Нагадаємо, що раніше в регламенті був пункт, згідно з яким вибирати президента могли лише власники клубів. Зараз же (відповідні зміни були внесені до статуту 24 вересня) голосувати можуть уповноважені на те представники клубів незалежно від посади.

      Процедура виборів буде наступною. Збори буде визнано легітимними, якщо в них візьмуть участь представники мінімум 2/3 учасників Прем'єр-ліги (11 клубів). Потім присутні проголосують за кожного з кандидатів. Якщо він набере більшість голосів, то автоматично стане президентом. Якщо ж у першому турі не переможе ніхто, то два кандидати з тих, які наберуть більше голосів, вийдуть в наступний раунд. Якщо і в цьому випадку жоден з кандидатів не збере більшості голосів присутніх, то будуть призначені перевибори.

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть