Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
Rus7
Имя:
RUS LION
Статус:
Опытный писатель (357 комментариев)
Любимые клубы:
Динамо Київ
Зарегистрирован:
05.11.2014 19:13
Карма:
630
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • Питання до Шуріка

      Rus7 RUS LION (Rus7)

      07.12.2020, 20:28

      Якого чорта,ще не поставивши жодного плюса,мені викидає повідомлення,що я так би мовити використав на сьогодні всі плюси і мінуси?

    • Коротенький блог про наше Динамо.

      Rus7 RUS LION (Rus7)

      21.09.2018, 07:32

      З.....ли-ці муки на футбольному полі!!!!!!

    • 4

      Український футбол

      Rus7 RUS LION (Rus7)

      02.10.2017, 15:48

      Дуже шкода ,що ДИНАМО КИЇВ стало командою середняків.В команді не має толкових тренерів і гравців.Менеджмент у команді абсолютно відсутній.Молодь,яка прекрасно себе показує в іграх u-19 i u-21 абсолютно не підключаэться до основнои команди,зате дибіли- типу кадара,пантича,морозюка купуються не зрозуміло з якою метою. З гравців,які хочуть і вміють грати,з думкою,виділю лиш Коваля,Віду(шкода,що покидає Динамо),Шепелева(якому потрібна довіра від тренера),Циганкова,частично Буяльського,Мбокані,Мораєса і Беседіна.Також сподобався Миколенко.А вкоманді u-21 є Алікбеков,Шапаренко,Лєднєв та багато інших гравців,які б могли підсилити нашу основну команду,я не кажу вже про граців ,які прекрасно себе показують в оренді,а в Динамо їм місця немає.бо є куча дятлів,які не відповідають рівню гуртожитка любого вузу нашої країни.

    • 2

      Динамо Київ.....

      Rus7 RUS LION (Rus7)

      02.10.2017, 10:19

      Дивлячись на гру нашої улюбленої команди ДИНАМО КИЇВ, мене не покидає думка,що у команди тренера немає років так з 15-ть.Кожний гравець грає сам по собі.Таке відчуття,що перемога потрібна лише Ковалю.Команда грає так,як їй заманеться-хочемо трішки вмикаємо швидкість,хочемо стоїмо і просто перепасовуємось,робимо тупі навіси в нікуди,розрізних пасів між суперниками немає.

      Читать полностью →

    • 5

      Достало!!!!

      Rus7 RUS LION (Rus7)

      02.03.2016, 17:09

      Достала -ця тупа ,беззуба гра, мого улюбленого Динамо!!!!!Більш,як за 30 років,я такоі гри від команди не бачив,ну хіба,що при другому приході Сьомина.Це не гра,це знущання з вболіаальників.Ці перепасовки між своіми захисниками і голкіпером, з постійними нариванням на контратаки суперника -це дуже геніальна думка головного тренера.Чим далі,тим страшніше стає,як у казці.Пішака у футбол уже років,так 40 не грають.Це не гра, бо це грою у футбол, назвати не можливо,це сіра убогість.І,якщо вгрі команди ні чого не зміниться,то будуть нас бити,ні не бити ,а виносити команди не тільки першоі,а й другоі ліги.Дякую. Можете мінусувати,але від цього на жаль гра команди не зміниться.

    • 1

      Редкая болезнь убивает трехмесячную Украинку

      Rus7 RUS LION (Rus7)

      29.02.2016, 22:50

      Счет на дни: редкая болезнь убивает трехмесячную украинку. Кто может помогите девочке- пжалуйста!!!!! 29 февраля 2016, 09:27 Счет на дни: редкая болезнь убивает трехмесячную украинку

      Трехмесячная харьковчанка Алиса Шевчук нуждается в срочной помощи. У малышки редкое и смертельное заболевание – гемофагоцитарный лимфогистиоцитоз (болезнь, при которой клетки крови стремительно поглощают друг друга).

      Читать полностью →

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть