Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Депутат Павелко цькує НАБУ та Держфінмоніторинг на «Динамо»

2018-11-28 21:14 Очільник ФФУ підозрює, що київський футбольний гранд ухиляється від податків Народний депутат України та президент Федерації ... Депутат Павелко цькує НАБУ та Держфінмоніторинг на «Динамо»

Очільник ФФУ підозрює, що київський футбольний гранд ухиляється від податків

Народний депутат України та президент Федерації футболу України Андрій Павелко вчора, 22 листопада, під час пленарного засідання Верховної Ради збирав підписи народних депутатів України під зверненнями, які стосувалися заробітної плати працівників та гравців футбольного клубу «Динамо» (Київ).

Вдалося зафіксувати відповідні звернення до голови Державної служби фінансового моніторингу України Ігоря Черкаського та директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника.

У зверненнях, які Андрій Павелко пропонував підписати колегам-нардепам, зазначається, що за підсумками 2017 року «Динамо» сплатило до бюджету 830 тис. грн військового збору, а донецький «Шахтар» в 36 разів більше - близько 30 млн грн. Зокрема, очільник ФФУ просить з'ясувати чи здійснюють Dynamo Kiev (Cyprus) та Newport Management LTD (BVI) виплати гравцям та працівникам «Динамо» (Київ), а також чи здійснюється оплати податків від доходів одержаних від цих компаній.

Варто зазначити, що Андрію Павелку на той момент вдалося зібрати вже більше 10 підписів під зазначеними документами. Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/sport/news/pavelko-hoche-nackuvati-nabu-ta-derzhfinmonitoring-na-dinamo-547432.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.11.2018, 21:14
28.11.2018, 21:14
313078 0
Saint52
Автор:
(Saint52)
Статус:
Наставник (2241 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть