Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
Sla_vk_O87
Имя:
В`ячеслав Олійник
Статус:
Начинающий писатель (123 комментария)
Зарегистрирован:
04.07.2012 10:00
Карма:
259
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 19

      Віщий сон чи все таки сон фаната?)

      Sla_vk_O87 В`ячеслав Олійник (Sla_vk_O87)

      18.09.2012, 08:14

      Хочу розпочати цікаву тему, з якою знайомі багато справжніх фанатів. В ніч на понеділок бачив чудовий сон, в якому я зі своєю дівчиною сидів перед ТВ і дивився єврокубки. Ви не повірите, але Динамо обіграло ПСЖ з рахунком 2:0, а Дніпро виграв у ПСВ 1:0, навіть пам`ятаю, що гол на рахунку Зозулі. І все ніби смішно, сон є сон, але не покидає відчуття "А якщо й справді збудеться?" =)

      А які сни бачили ви напередодні важливих матчів?

    • Не в грошах щастя,пан Шурік)

      Sla_vk_O87 В`ячеслав Олійник (Sla_vk_O87)

      18.09.2012, 08:14

      Не в грошах, які може принести нововведення. І не в нових і суперпупер модних в наш час призах. А в азарті, в тому, що навіть найменш рейтинговий матч все таки був дещо цікавим для відвідувачів сайту, бажанні ввійти хоча б в почесну сотню кращих прогнозистів. І вистачило б і по одному м"ячу за 10 призових місць, зате всі в рівних умовах. А зараз цієї цікавості немає, мода заробляти швидкі гроші дійшла і сюди

      Без образ, адміне, Ваш(і наш) сайт чудовий =)

    • Дніпряни, про вас лише хороше

      Sla_vk_O87 В`ячеслав Олійник (Sla_vk_O87)

      18.09.2012, 08:14

      Не будемо вдаватись в перепетії матчу, хотілося б просто відзначити, що містер Рамос створив хорошу команду, можна сказати, механізм. І дивлячись на невдалий сезон для нас, хотілося б, щоб чемпіонство отримав саме Дніпро, хоч раз, наперекір прогнозам і купленому судійству. Хочеться, щоб в наступному сезоні чемпіонство розігрувалося не в 2 матчах, як було завжди, і чемпіонат не був би поділений на боротьбу за 1-2 місце і 3-6. Хочу якісного, несподіваного футболу. Таким командам потрібен поштовх, аби не сталось так, як це було з Карпатами, Ворсклою, які поблищали сезон-два і скотилися донизу.

      А стосовно матчу... Діло не в тому, що Динамо зараз важко, зміна тренера, нові гравці, які не пройшли збори і тд, просто нам протистояла хороша команда. Так тримати надалі, дніпряни, піднімайте наш чемпіонат, створюйте конкуренцію, бийте фаворитів у Європі, я щиро радітиму вашим успіхам!

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть