Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Зрадникам не місце в збірній України, або як іуди знову народ Український "натягували"

2016-05-25 22:07 Ехх....давно не писав блоги на цьому сайті, але сьогодні не втримався....... Всім напевне вже відомо, що ...

Ехх....давно не писав блоги на цьому сайті, але сьогодні не втримався....... Всім напевне вже відомо, що Тунця правдами і неправдами протискують в Збірну України. Навіть попри те, що він є зрадником для нашого народу і відмитисвою гнилу душу зможе тільки кров’ю на передовій. .....але попри все це, МІФ швидше за все, таки візьме його на ЧЄ 2016.

Тим самим, на мо думку, міф(свідомо з малої літери, зі зневагою) підпише собі смертний вирок в очах всіх вболівальників нашої збірної і заслужить "почесне" право почути наше "фу та ганьба" при приїзді із Франції. Пишу цей блог не для того, щоб поплакатись Вам, шановні вболівальники, а для того,щоб розділити з Вами цю ганебну новину і обговорити наші подальші дії.

Пропоную, при прибутті наших хлопців з Франції, зустріти їх оплесками (незалежно від результатіт), але не цих трьох виродків, які зіпсували нам ЧЄ 2016 своєю антиукраїнською, антинародною, сепаратистською поведінко. Напевне всі вжездогадались, кого я маю на увазі. Звісно це наш недолугий недотренер, недопрезидент, який допустив цю ганьбу і звісно ж наш "недофутболіст", вякого сім’я пухне від голоду без кацапських грошей.

P.S. дуже надіюсь,що цей лог побачить якомога більше людей і ми знайдемо в собі сили віддячити цим уродам за те,що наклали нам у душу велику купу лайна. Тримаймося, разом ми сила!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.05.2016, 22:07
VasiaDK
Автор:
(VasiaDK)
Статус:
Старожил (734 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Реал 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Черноморец Шахтер - : - 1 мая 13:00
Динамо Верес - : - 1 мая 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть