Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
VoValdo
Имя:
VoValdo UA
Статус:
Наставник (3971 комментарий)
Любимые клубы:
Динамо Київ
Зарегистрирован:
20.04.2009 16:20
Карма:
15896
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 7

      Привіт від кротів для ДК

      VoValdo VoValdo UA (VoValdo)

      02.05.2016, 10:17

      Не у виправдовування гравців ДК вчора але це відео вчергове мене переконало, що кроти ує....ни і в житті за них ніколи з принципи вболівати не буду! Ви ще в роздумах?!

      ВІдео тут

    • 4

      Артем Кравець приносить перемогу Штутгарту! (Відео)

      VoValdo VoValdo UA (VoValdo)

      30.01.2016, 21:27

      http://livetv.sx/en/showvideo/318317_stuttgart_hamburg/

      Вітання Артему з першим голом в Бундеслізі! Вдвічі приємніше адже гол на 88-ій хвилині матчу проти Гамбургу приніс перемогу Штутгарту 2-1! Гол Артем забив у фірмовому стилі головою після навісу з лівого флангу. Артем вийшов на заміну лише на 78-ій хвилині! Так тримати, Артем!

    • 8

      Хочу бачити СаШо у скаді Збірної на ЄВРО , а ви?

      VoValdo VoValdo UA (VoValdo)

      25.11.2015, 11:20

      Всім привіт! Вчора наша улюблена Команда нас вчергове порадувала! Ребров на правильному шляху і в цієї Команди велике майбутнє, я в це вірю! Не останню роль в нинішньому Динамо відіграє наш незамінний Саша Шовковський! От вже чиєму досвіду та довголіттю заздрять багато футболістів ( а особливо кіпери ДК). Є бажання створити ініціативу в Україні , щоб Олександр Шовковський був включений до складу ЗУ на фінальний турнір у Франції і поясню чому. Гадаю ні для кого не новина, що наш найдосвідченіший воротар так ні разу й не прийняв участь континентальному фінальному турнірі збірних. В силу різних причин: в основному тому,що не потрапляли в фінальний турнір, а ситуацію з травмою СаШо перед ЄВРО 2012 теж ми всі пам'ятаємо. Звісно, я розумію , що СаШо вже давно не грає за ЗУ та й П'ятов зараз без варіантів №1 (принаймі тренер йому довіряє) але я гадаю, що СаШо своєю вірою та правдою заслужив прийняти учать у Чепміонаті Європи і ,якщо вболівальники підтримають цю ідею , можливо наша Легенда повернеться на фінал ЄВРО ,а тренерський штаб піде на зустріч та все-таки допоможе реалізувати СаШо одну з футбольних мрій,яка поки так і не втілилася в життя. До того ж досвід СаШо не буде зайвим для Збірної України. Звісно, можливо сам СаШо не захоче повертатися але спробувати, гадаю , варто. Що скажете?

    • 17

      Квитки на матч Україна-Словенія на сайті УФІ

      VoValdo VoValdo UA (VoValdo)

      30.10.2015, 15:15

      Всім привіт! 28 жовтня на сайті http://www.ufi.com.ua в продаж були виставленні електронні квитки на матч плей-офф зі Словенцями. Вирішив придбати заповітні тікети для поїздки у Львів і я. Яле по-факту квитки придбати так і не вдалося. Передумовою придбання на сайті УФІ було те,що покупець мав бути раніше вже зареєстрованим на сайті (ну це зробив ще пару років тому).

      Читать полностью →

    • Андрій Ярмоленко: продавати непотрібно залишати в Динамо

      VoValdo VoValdo UA (VoValdo)

      25.08.2015, 13:38

      Всім привіт! Мені в світлі останніх подій навколо персони Андрія Ярмоленка і Ігоря Суркіса цікаво хто яку позицію підримує на сайті і де поставити кому в заголовку теми. Отже пропоную невелике опитування (при тому, що звісно це лише наша, суб'єктивна вболівальницька думка). В ситуації яка склалася потрібно:

    • Андрій Ярмоленко: прдавати непотрібно залишати в Динамо

      VoValdo VoValdo UA (VoValdo)

      25.08.2015, 13:32

      Всім привіт! Мені в світлі останніх подій навколо персони Андрія Ярмоленка і Ігоря Суркіса цікаво хто яку позицію підримує на сайті і де поставити кому в заголовку теми. Отже пропоную невелике опитування. В ситуації яка склалася потрібно:

    • 17

      Адрій Ярмоленко в Сток Сіті: роздуми на тему.

      VoValdo VoValdo UA (VoValdo)

      20.07.2015, 13:40

      Всім привіт! Багато вже писано-перенаписано на сайті на тему куди,що й за скильки перейде Ярмола , варто чи ні і т.п. Хотів би висказати й свою суб'єктивну думку з цього приводу (яка, напевно, багатьма вже +- висказана була). Так ось. Я схильний вважати , що все ж Сток не та команда, в яку Андрій повинен зараз переходити.

      Читать полностью →

    • НУ ТО ТАКЕ...

      VoValdo VoValdo UA (VoValdo)

      15.05.2015, 10:42

    • 9

      Квитки на матч Україна-Франція

      VoValdo VoValdo UA (VoValdo)

      25.10.2013, 15:20

      Був пару годин назад біля кас Олімпійського і квитків на матч з Францією немає. Інформації чи будуть теж немає. З однієї каси противним голосом всім хто підходить говорять :"Билеты на сайте!". Так, що хто збирається їхати до кас - не витрачайте даремно свій час.

    • 28

      Терміново! Металіст причетний до зникнення світла в Дніпропетровську (ФОТО)

      VoValdo VoValdo UA (VoValdo)

      07.10.2013, 17:29

      Дніпропетровський Дніпро отримав докази причетності Харківського Металіста до зникнення світла на "Дніпро-Арена" під час учорашнього матчу між двома командами.

      Фото вже надіслано до Дирекції Прем‘єр-ліги.

      Читать полностью →

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть