Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
andrij
Имя:
AB
Статус:
Опытный писатель (244 комментария)
Любимые клубы:
Dynamo
Зарегистрирован:
11.10.2005 14:48
Карма:
1111
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 3

      Україна vs. Польща – польські ЗМІ аналізують захист

      andrij AB (andrij)

      10.10.2013, 11:32

      Напередодні кваліфікаційного матчу ЧС-2014 між національними збірними України та Польщі, інформаційний портал tvn24.pl дослідив і порівняв захисні редути обох команд. Пропоную подивитись статистику:

       

      УКРАЇНА               vs.             ПОЛЬЩА

      Хачеріді, Федецький, Кучер, Шевчук       vs          Єнджейчик, Глік, Шукала, Вавжиняк

       

      115                                                    матчі загалом                  67

      29,5                                                   середній вік                      27,25

      187,25 см                                          середній ріст                   190,5 см

      4                                                        пропущені голи                9

      0,5                                                     пропущені голи/матч       1,125

      4                                                        матчі без голів                  2            

       

       

      З самого початку відбіркового циклу до ЧС в Бразилії захист був найбільшою головною біллю Вальдемара Форналіка.

      Читать полностью →

    • 8

      Десять головних гріхів Маріо Балотеллі ;)

      andrij AB (andrij)

      04.01.2013, 00:39

      Окрім сьогоднішнього інциденту з Роберто Манчіні, Маріо Балотеллі брав участь в інших смішних історіях. Ось десять з них:

      1. Штрафи, які отримав футболіст перевищили вже 11 тисяч Євро.

      2. Одного разу йому довелося заплатити 144 тис. Євро через те що кидав гострими стрілами в хлопчиків-футболістів.

      3.

      Читать полностью →

    • 15

      Коментарі польських фанів після матчу Англія-Україна :-)

      andrij AB (andrij)

      12.09.2012, 10:56

      -Одним словом – Польщі в цій групі ловити нічого

      -Нічия Англії це великий мінус для нас. На матч з нами Англія готуватиметься з подвійною силою, а наші мудаки як завжди не в формі. В жовтні англійці зітруть нас в пісок.

      -Пенальті на 87 хв.? Суддя молодець, треба було ж рятувати Англію. Матчу не дивився, але шкода Україну.

       

      Читать полностью →

    • 20

      Суддівство в Україні. Оцінка з Польщі

      andrij AB (andrij)

      30.03.2012, 00:26

      Дивився я сьогодні матч Шальке-Атлетік на польському каналі Polsat Sport.  Після матчу експерти окремо хвалили процьовитість Рауля, коментували поразку німців і раптом канал показав незадоволені обличчя менеджера і президента Шальке і тут спортивний журналіст Роман Колтонь сказав:

      "Зверніть будь-ласка увагу на те хто там біля них сидить.

      Читать полностью →

    • 5

      Мода на назву "Арена"

      andrij AB (andrij)

      19.07.2011, 21:50

      В Європі вже всі звикли до назви стадіону, де друге слово "арена". Існують Allianz Arena, Baltic Arena, Red Bull Arena, PGE Arena, Донбас Арена ітд, ітд.

      З нового сезону на одному зі стадіонів з такою назвою гратиме Легія Варшава. Між ЗАТ Pepsi-Cola General Bottlers Poland і варшавським клубом була сьогодні підписана угода що з нового сезону стадіон носитиме назву Pepsi Arena. Неофіційно відомо що за зміну назви з "Стадіон Війська Польського ім. Юзефа Пілсудського" на Pepsi Arena, клуб щорічно буде отримувати 1.5 млн Євро. А що Ви думаєте з цього приводу? Чи продаж назви стадіону спонсору потрібна?

    • 2

      ФІФА хоче революції - замість 2х45 буде 3х30

      andrij AB (andrij)

      07.07.2011, 18:10

      ФІФА весь час шукає виходу з «каши яку заварили» вибираючи Катар на господаря ЧС в 2022 році. Найновіша пропозиція звучить просто неймовірно – замість двох таймів по 45 хв. були б три терції по 30 хв. Хоча Мундіаль відбудеться через 11 років ФІФА вже зараз розмірковує як поборити температури, які сягають 50 С. Власне з цього приводу ні США, ні Японія не могли зрозуміти чому вибрали Катар.

      Зараз ФІФА старається вирішити проблему, яку самі створили. В планах не повинна змінитись тривалість матчу, тільки зменшиться навантаження на футболістів (вони мали б дві перерви а не одну).

      Представники Катару вважають, що це помилка тому що їх стадіони матимуть новітні кондиціонери, щоб футболістам було холодно.

      На мою думку історії не можна змінити. Терції ідея цікава, два тайми повинні залишитись.

    • 2

      Поліція (Польща) – Міліція (Україна) – 1:0

      Евро 2012
      andrij AB (andrij)

      08.06.2011, 01:46

      До Євро 2012 залишився рівно один рік. Щоб відмітити цю дату українські правоохоронці на запрошення польських колег приїхали в Варшаву, щоб зіграти товариський матч. Напередодні вони побували в невеликому містечку Легіоново, в навчально-тренувальному закладі, де готуються майбутні польські поліцейські. Українцям міліціонерам дуже сподобались умови проживання, навчання а особливо їжа. Сьогодні о 15.00 почались заплановані на цей день спортивні заходи. Спочатку відбувся матч між польськими зірками естради і Друзями Євро 2012. Польські артисти вели в рахунку, але Друзі Євро 2012 його зрівняли і в післяматчевх пенальтях, перемогли. Потім всі присутні могли побачити спеціально тренованих поліцейських вівчарок. Собаки продемонстрували свої здібності ловити злодіїв. Ну а прикрасою дня був матч між польськими поліцейськими і українськими міліціонерами. Нажаль наші співвітчизники програли. Були високі швидкості, емоції, бажання перемогти. До речі, в зустрічі з капітанською пов’язкою приймав участь Леонід Буряк. Замінений він був наприкінці матчу, але його присутність і підсказки багато допомагали українській команді, вік якої був набагато нижчий від поляків. В перерві Л. Бюряк, активно розказував молодим курсантам, де потрібно бути уважним, як првильно діяти. В другому таймі налагодився контроль м‘яча, поляки змушені були грати другим номером. Чесно кажучи гра українців сподобалась. Польських поліцейських не раз виручав голкіпер. Щоправда і наш воротар кілька разів був на висоті. Однак, забитий в першому таймі гол так і залишився єдиним. Українці програли, але після матчу отримали гучні аплодисменти від організаторів, гравців і звичайних фанів. Міліціонери після матчу сказали мені, що в дома зроблять їм «взбучку». Сподіваюсь, що так не буде, бо гра українців сподобалась всім, але перемогли інші. Після зустрічі Головний Комендант Польської Поліції вручив українським міліціонерам па’ятний кубок, м’ч Євро 2012 і інші призи.

      В цей час Леонід Буряк дав інтерв’ю польському каналу новин TVN24:

      - Матч був цікавий, напружений, думаю глядачам сподобалось. Що стосується Євро 2012 то і Польща,і Україна мають непогані шанси щоб добре на ньому виступити. Головне це вийти з групи, а далі буде видно. Відносно підготовки до турніру то в Польщі свої проблеми, в нас свої. Сподіваюсь ми їх подолаємо і покажемо в усьому високий рівень підготовки. Варшава? Мені ваше місто дуже сподобалось. Я давно тут не був. Місто охайне, прибране, видно що є в ньому порядок. Люди дуже привітні і живуть подією, яка наступить через рік».

      Після всіх церемоній наші гравці, з понурими дещо обличчями, пішли в роздягальню. Потім українська делегація сіла в куленепробивний автобус, який в супроводі семи швидкісних «Alfa Romeo» з мигалками був доставлений в аеропорт. Звідти літаком до Києва.

      Андрій (Варшава)

    • 27

      Динамівська емблема (опитування)

      andrij AB (andrij)

      26.02.2010, 19:33

      Чи на Вашу думку Динамо повинно змінити свою емблему?
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть