Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
auto-mark-kras
Имя:
Марк Крас
Статус:
Читатель (38 комментариев)
Зарегистрирован:
25.04.2016 11:49
Карма:
110
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 3

      "Шахтар" зажадав прибрати з фасаду "Олімпійського" банери легенд "Динамо"

      auto-mark-kras Марк Крас

      11.03.2021, 14:33

      "Шахтар" зажадав прибрати з фасаду "Олімпійського" банери легенд "Динамо" https://lb.ua/sport/2021/03/11/479563_shahtar_zazhadav_pribrati_z_fasadu.html

      Не знаю чи це правда, але є підозра, що так. Донецьких життя нічому не навчило. Нариваються знову. Все це може закінчитися дуже погано.

    • ЦЕ 3,14....ць!!!!!

      auto-mark-kras Марк Крас

      02.08.2019, 15:38

      Шахтар презентував нову форму на сезон 2019/2020. Таке,Галатасарай :))))) Проте продивіться до кінця презентаційний ролик ; ( На фоні «Ро́дина-мать» та берегів Дніпра..... Чесно, хочеться щось зробити погане, умовно, спалити Донбас-палас у Києві (це не заклик і не наміри - жарт. Проте дуже хочеться після такого відео ;;;) А-у, шахтарі, ви, що ох....ли?!!!!!!!!!!!!!!

      https://twitter.com/FCShakhtar_ua/status/1157259755309678592

    • 2

      Де логіка?

      auto-mark-kras Марк Крас

      01.08.2019, 08:10

      Хтось може відповісти на питання та пояснити, а якої бісової матері, чорт забирай, Супряга та Булеца розпочали цей чемпіонат в Дніпрі-1, а не в Динамо? В чому причина? Де логіка? Хотілось би почути від "динамівських сердець"*. Інтервью Шацьких я читав, проте у звязку із катастрофічним станом у Динамо з нападниками ситуація є незрозумілою. Це якийсь мазохізм.

        • страшне матюччя (ІМХО)
    • 1

      Межа терпіння

      auto-mark-kras Марк Крас

      15.03.2019, 15:55

      Як казав один: скільки можна терпіти це неподобство. Реакції ноль. Вибечень, пояснення - не має. Я так розумію, що будемо "терпіти" далі.... Політика "динамівських сердець" залишається. Весь час знущався із спартачів із іх "спартаковского духа", а дожив до такої ж дурні - "динамівське серце". Журба...

    • 11

      Нова форма Динамо Київ 2018/2019

      auto-mark-kras Марк Крас

      20.06.2018, 10:31

      Доброго дня! Вже давно є інформація, що Динамо підписало контракт із NB. Виникає логічне запитання, то коли ж буде представлений дизайн нової форми Динамо? Вже всі кому не лінь це зробили в Европі. Можливо хтось знає коли це нарешті станеться? Коли, нас уболівальників, будуть залучати до обговорення цього процесу.

    • Хтось вибачиться?!

      auto-mark-kras Марк Крас

      16.03.2018, 14:48

      15-та година, а ще ніхто не вибачився за тей жах, що був учора на полі. Чому? Що, не має защо? Все нормально було?!!!!!!!!!! Перед тими людьми, які прийшли на стадіон, переважна більшість яких приїхали з інших областей. ...

    • 34

      Вболівати чи не вболівати за Шахтар?

      auto-mark-kras Марк Крас

      13.03.2018, 11:52

      Упевнений, що це питання сьогодні задають собі багато вболівальників не Шахтаря і особливо Динамо. Що ж робити? По-перше, як на мене, вболівати потрібно за один клуб. Це правильно і так має бути. Співчувати при цьому можна і іншим  Але тільки співчувати. У будь-якому разі вболівати за Шахтар не є нічиїм обовʼязком! Взагалі-то, принцип вболівання «за наших» у міжнародних матчах – це радянський стереотип. Я ніколи не вболівав за Спартак. Навпаки завжди проти. Шахтар – це не Спартак. В українському чемпіонаті атмосфера доброзичлива. Всі вороги залишилися в Москві. Протистояння Динамо - Шахтар, нажаль, у більшій мірі штучне, не футбольне. Воно виникло завдяки політичній ситуації в країні, а не футбольним традиціям.
      У нас дуже слабенькі дербі. Можливо Металіст Харків –Дніпро або Дніпро – Металург Запоріжжя були схожими. Наприклад, Шахтар – Зоря Л. Це дербі Донбасу. Вони повинні «вбивати» один одного на полі і традиції для цього є. А по суті, що маємо – ігри Шахтаря з Шахтарем 2, 3(Маріуполь), 4 (Олімпік Д)…. В Києві з дербі взагалі тяжко сумно – воно відсутнє… Арсенал? Оболонь? ЦСКА? Традицій не має… Так вболівати чи не вболівати? По-друге, вболіваючи за Шахтар ти вболіваєш за Україну, а точніше її рейтинг на наступний сезон. Престиж українського футболу в цілому. Патріотизм і все таке.. Ну, нібито все правильно, але… По-третє, задайте собі просте питання - а чи будуть вболівати, наприклад, вболівальники Ліверпуля чи Манчестер Ю., Барселони чи Реала М. один за одного в єврокубках? Відповідь - ні! Для чого нам потрібна перемога? Заради банального виграшу? Ні. Заради можливості позловтішатися і познущатися над переможеними!!! Це у футболі «святе»    Тому, стимул не дати своєму принциповому супернику цієї можливості є більш вагомий. З точки зору вболівальника Динамо я хочу щоб Шахтар сьогодні програв і якомога прикріше. Наприклад 1:0, пропустивши гол на 95-й доданій хвилині при цьому до цього не реалізувавши два пенальті в ворота Роми. Для чого. Я сподіваюся, що це виб’є його із колії і він може посипатися в чемпіонаті. Сьогодні Шахтар сильніший за Динамо по грі. Різниця в чемпіонаті 6 очок. Перспектив наздогнати мало. І це може дати можливість Динамо зачепитися за чемпіонство. При цьому бажано, щоб саме Динамо пройшло Лаціо. Тому, я, особисто, просто буду дивитися футбол. Якщо виграють, я особливо не ображусь. Якщо програють, я ще більше не ображусь ! А Ви? ;)

    • 10

      А чи не час Суркісам продати клуб?!

      auto-mark-kras Марк Крас

      20.10.2017, 11:29

      Чому. Тому що, як на мене, починаючи з часів Газаєва та Сьоміна йде деградація. Потрібна серйозна реорганізація в структурі клубу. Не виходить, то продайте комусь іншому. Скільки можна терпіти це неподобство!!!!!

    • 4

      І про політику в світлі невиходу нашої збірної на ЧС 2018.

      auto-mark-kras Марк Крас

      11.10.2017, 16:59

      А чи потрібно сьогодні українській футбольній асоціація звернутися до футбольних асоціацій світу, команди яких вийшли на ЧС 2018 на Росії, байкотувати участь у ньому в світлі їхтамнєт і кримнашу?

    • 6

      Про біоквитки

      auto-mark-kras Марк Крас

      04.10.2017, 08:35

      Щодо заяви фанруху Динамо- байкотувати матч Україна -Хорватія. По-перше, якщо ми не переможемо Косово, то "байкот" вийде сам собою. Щодо біоквитків, то моє особисте відношення абсолютно позитивне. Я маю досвід придбання таких квитків тому вважаю іх запровадження нормальною цивілізованою процедурою. Інша справа - це колективні заявки. Наприклад, я займаюся придбанням квитків на матчі Динамо та збірної для працівників своєї організації від профспілки. Періодично здійснюємо виїзди в Київ, нам недалеко. Люди відпочивають з дітьми і т.д. Культмас :) Як бути із колективними заявками у цьому випадку не є зрозумілим. 4 квитки в одні зуби. А мені 50 потрібно мінімум. Що робити? Організаційна проблема. Вона вирішується, але незручності та ускладнення присутні. Не зовсім розумію фанатів. У них же мають і так бути іменні картки вболівальників чи абонементи. Це ж те саме. В чому проблема?

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть