Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ТИМОШКА І КАРТОШКИ НЕМНОЖКО.

2016-05-29 13:42 Зараз у вболівальників ейфорія. Всі піддають Сєлєзньова обструкції. Грав у країні-вороові – Россії. Рикошетом також зачепило ...

Зараз у вболівальників ейфорія. Всі піддають Сєлєзньова обструкції. Грав у країні-вороові – Россії. Рикошетом також зачепило - Бутка, Зінченка. Але чомусь всі мовчать за Тимощука! Мало того, що цей «ветеран рекордів» їде за рахунок молодих на Євро, так його вважають дуже великим патріотом України.

Якщо розібратися, то «кормильцы» їдуть в час дії мінських домовленостей, в принципі критикувати їх не має за що. Але чомусь ніхто не згадує що наш вічний «рекордсмен» мало того, що грав у стані ворога, а грав за улюблену команду Путіна. 2014 рік. Сидимо з кумом, п»ємо чарку. Кум каже, що поїде на Схід добровольцем. Я йому не вірю. В кінці року кум в 95 бригаді. «Пацан сказал, пацан зделал!» 2014 рік. Сан-Петербург. Росія. Толік грає за команду головного ворога нашої держави. Гроші не тиснуть. Іловайськ, Дєбальцево , а Толік грає, заробляє гроші, рекорди, одним словом – молодець, патріот. «Дивні» забіги з прапором, виїзд зі своєю свитою, «фотосесія« з вухатим і з футболістами, які його здобули(він не причому), гра в країні-агресора, спір з Леоненком. А те що він міг покинути стан ворога, це нічого (навіть заплативши). До чого тут картопля? Краще б він на городі раком стояв, ніж грав. І зараз він їде (займає чиєсь місце) на Євро. Але Толік - ПАТРІОТ!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.05.2016, 13:42
29.05.2016, 13:42
240374 2 kna, vinn
auto-oleksandr11
Статус:
Опытный писатель (306 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Реал 0 : 0   1 июня 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть