Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Знову невдача, але ще є шанс

2023-11-21 10:22 Не вдалось перемогти італійців вчора , але є шанс грати на Євро подолавши ще один бар"єр ...

Не вдалось перемогти італійців вчора , але є шанс грати на Євро подолавши ще один бар"єр в березні. Хто це буде 23 листопада дізнаємось. Якщо чесно, то нічия закономірний результат, бо на перемогу не награла ні Італія, ні Україна. Чому нам не вдалось це зробити, то перший тайм яскраво показав, що проти щільного пресінгу, проти активних дій суперника українці були не готові.

Можливо в думках все було зрозумілим, але на полі мало що виходило, бо навіть лідери УПЛ не вміють грати проти суперника, який кістками лягає , щоб завадити грати , навіть на половину поля чужинців перейти. І ще наша команда погано зіграна, тому робила багато помилок і тільки в другому таймі, коли чемпіони Європи підсіли, почали щось створювати . Але створювати не означає перемогти. І треба враховувати, що за спинами футболістів збірної Італії були не тільки тренер та вболівальники півострова, а і керівництво УЄФА на чолі з паном Чеферином, як не прикро це визнавати.

Але той як би, непризначений пенальті , тут ні до чого. Не можна розраховувати на загальну перемогу, сподіваючись на симпатію суддів після слів Чеферина. Треба вмерти на полі, але перемогу здобути незважаючи на обставини. А вмирати ніхто не бажав, скоріше не зміг, хоча начебто грали на межі сил. Ну як не згадати після цього одного , як би містера. Бо саме цей відомий пан додав слів дуже схожих на гумор, але він це на повному серйозі видав. Луческу: Половина збірної України складається з гравців, яких я тренував - SPORTNEWS.COM.UA Добре, що тільки половина, бо соромлюсь подумати до чого б призвело, як би він всіх тренував.

До 23 листопада будемо чекати, що нам жереб та доля запропонує, а потім почнемо шанси на вихід рахувати. Така доля вболівальника . Ми завжди сподіваємось на краще, навіть якщо, воно дуже туманне...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.11.2023, 10:22
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ланс Лорьян 2 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Александрия Рух - : - 4 мая 13:00
Чемпионат Англии Арсенал Борнмут - : - 4 мая 14:30
Чемпионат Испании Реал С-дад Лас-Пальмас - : - 4 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть