Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
cfcbest
Имя:
Frank Lampard
Статус:
Старожил (681 комментарий)
Зарегистрирован:
27.08.2010 15:41
Карма:
1205
О себе:
Chelsea boy, but I love DYNAMO KYEV!!!!!!!!!!!!!
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 1

      Яремчук притендент на звання кращого голу березня

      cfcbest Frank Lampard (cfcbest)

      05.04.2021, 14:39

      Бельгійський Гент опублікував список претендентів на звання автора найкращого голу клубу в березні. У списку номінантів опинився український форвард Роман Яремчук.

      Пресслужба Гента виділила м'яч українця у ворота Остенде, який у підсумку виявився переможним. Форвард збірної України тоді отримав пас із глибини та холоднокровно перекинув голкіпера.Ваш текст ссылки...

      Претенденти на звання найкращого голу Гента в березні

      Загалом у поточному сезоні Яремчук демонструє результативну гру на клубному рівні. В його активі 18 голів та 5 результативних передач у 35 поєдинках за Гент. Цікаво, що Роман, як і два інші українці – Ігор Пластун та Роман Безус – також претендують на звання найкращого гравця Гента у березні. Автор: Юрій Семенюк

    • 6

      Тернопільська міськрада присвоїла міському стадіону ім'я командувача УПА Романа Шухевича

      cfcbest Frank Lampard (cfcbest)

      06.03.2021, 00:04

      Тернопільська міська рада у п'ятницю, 5 березня, вирішила перейменувати міський стадіон. Стадіону присвоїли ім'я головнокомандувача Української повстанської армії (УПА) Романа Шухевича. Про це повідомила пресслужба Тернопільської міськради, передає Цензор.НЕТ.

      Таке рішення міська влада приурочила до роковин загибелі Шухевича. Відтепер стадіон буде називатися: "Тернопільський міський стадіон імені Романа Шухевича".

      "Дуже символічним є те, що саме сьогодні ми приймаємо важливе рішення про присвоєння центральному стадіону назви "Тернопільський міський стадіон імені Романа Шухевича". Головнокомандувач УПА був добрим спортсменом та лідером у багатьох видах спорту", - пояснив міський голова Сергій Надал.

      Ініціативу міського голови про перейменування стадіону підтримали всі депутати міськради

    • 1

      Єдиний нападник "Динамо" Супряга захворів на COVID-19 перед матчем з "Шахтарем", – ЗМІ

      cfcbest Frank Lampard (cfcbest)

      06.11.2020, 19:54

      Форвард київського "Динамо" та збірної України Владислав Супряга перед матчем з "Шахтарем" заразився коронавірусом. Про це інформує телеграм-канал "Таємниці футболу". Також стало відомо, що COVID-19 діагностований гендиректору "Шахтаря" Сергію Палкіну. Офіційно інформація поки не підтверджена.

      Раніше керівництво київського "Динамо" зверталося до "Шахтаря" у вівторок, 3 листопада, з проханням про можливе перенесення матчу цих команд.

      Читать полностью →

    • 3

      Усик у важкому поєдинку переміг Чісору

      cfcbest Frank Lampard (cfcbest)

      01.11.2020, 02:27

      Український боксер Олександр Усик виграв 18-й поспіль бій на професійному ринзі. У суботу, 31 жовтня, Усик у важкому поєдинку переміг британця Дерека Чісору та здобув другу звитягу у рамках суперважкої ваги. Український боксер здобув перемогу рішенням суддів, адже бій тривав усі 12 раундів. Хід бою У першому раунді Чісора діяв першим номером та зайняв центр рингу.

      Читать полностью →

    • 1

      Ключові гравці "Динамо" захворіли на коронавірус: хто пропустить матч ЛЧ

      cfcbest Frank Lampard (cfcbest)

      26.10.2020, 13:20

      Перед поєдинком у Лізі чемпіонів проти "Ференцвароша" київське "Динамо" зазнало кадрових втрат. Позитивні тести на коронавірус склали голкіпер Георгій Бущан та захисник Віталій Миколенко.

      Вже у середу, 28 жовтня, київське "Динамо" зіграє важливий матч проти "Ференцвароша" у Лізі чемпіонів. Перед поєдинком взятись за голову потрібно буде головному наставнику киян Мірчі Луческу.

      Читать полностью →

    • 1

      Росеіскі запроданці

      cfcbest Frank Lampard (cfcbest)

      01.02.2018, 23:57

      Сьогодні відбулась презентація та перше публічне обговорення законопроекту про особливості гастролей артистів у Росії та на окупованих територіях України.

      Найближчим часом новий законопроект буде внесено до Верховної Ради. “Гастролі наших виконавців у країні-агресорі — це питання не культурницьке, це питання гібридної війни, яку проти нас розв’язала Російська Федерація.

      Читать полностью →

    • 7

      Драгович RESPECT

      cfcbest Frank Lampard (cfcbest)

      13.03.2015, 20:25

    • 1

      Яковенко стал игроком "Малаги"

      cfcbest Frank Lampard (cfcbest)

      31.01.2014, 16:23

      Андрей Головаш, являющийся агентом полузащитника "Фиорентины" Александра Яковенко, подтвердил переход своего клиента в "Малагу".

      Как сообщает агент футболиста, в это время 26-летний украинский хавбек проходит медицинское обследование в новом клубе, после чего подпишет контракт до конца текущего сезона.

      "Могу подтвердить, что Яковенко до конца сезона на правах аренды переходит в "Малагу". Это решение было принято вместе с руководством "Фиорентины". Александр хорошо начинал сезон, был одним из наиболее заметных и эффективных игроков на предсезонных сборах, но полученная травма существенно повлияла на ситуацию. Аренда не имеет опции выкупа футболиста. Это было одно из условий "Фиорентины" в переговорах с заинтересованными клубами. Нашим основным критерием был уровень чемпионата. В варианте с "Малагой" всех все устроило. По окончании сезона Яковенко возвратится во Флоренцию", - цитирует слова football.ua.

    • 7

      Коноплянка вылетел в Ливерпуль

      cfcbest Frank Lampard (cfcbest)

      31.01.2014, 15:19

      Полузащитник "Днепра" Евгений Коноплянка и "Ливерпуль" начали финальную стадию переговоров по трансферу игрока в английскую команду.

      Как сообщает Mirror, 24-летний полузащитник "Днепра" и сборной Украины Евгений Коноплянка вылетел в Ливерпуль для подписания контракт с одноименным клубом. Сумма сделки оценивается в 16 миллионов фунтов стерлингов. По информации источника, футболист оформит с "Ливерпулем" договор на четыре с половиной года с заработной платой 60 тысяч фунтов в неделю. В Англии полагают, что сделку по переходу Коноплянки уже фактически можно считать завершенной. Дебют укураинского полузащитника в составе "Ливерпуля" ожидается 8 февраля в мачте 25-го тура чемпионата Англии с лондонским "Арсеналом".

      Напомним, что ранее агент Коноплянки заверил, что его клиент продолжит карьеру в английском чемпионате.

    • 1

      Габриэль Батистута: "Мое мнение о Балотелли? Такие игроки меня просто бесят"

      cfcbest Frank Lampard (cfcbest)

      06.12.2013, 00:54

      Бывшему нападающему "Фиорентины" и сборной Аргентины Габриэлю Батистуте не нравится отношение к футболу форварда "Милана" Марио Балотелли.

      "Мое мнение о Балотелли? Такие игроки меня просто бесят. У меня не было такого таланта. Мне удалось всего достичь благодаря упорной работе. Я многим жертвовал ради футбола. Балотелли же невероятно одарен. Но меня на самом деле злит то, что он тратит свой талант впустую", - приводит слова Батистуты Corriere dello Sport.

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть