Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як відморозиться Путін

2014-07-18 08:55 Якщо хтось думає, що збитий літак зупинить російську агресію, той глибоко помиляється. Путін, максимум, візьме паузу ...

Якщо хтось думає, що збитий літак зупинить російську агресію, той глибоко помиляється. Путін, максимум, візьме паузу на три-чотири дні

Все, що сьогодні і завтра говоритимуть російські ЗМІ - це нісенітниця для місцевих зомбоящиків. Все що говоритиме офіційний Кремль - це теж повна дурниця, на яку можна не звертати увагу.

Росіяни будуть говорити як папуги одне й те саме - українська армія (Правий сектор) підбили малайзійський літак, щоб очорнити РФ, а заодно й ДНР та ЛНР.

Що говоритиме світ теж майже зрозуміло. США наполягатимуть на тому, що це зробили росіяни через своїх терористів. Європейці, включно з найбільш постраждалими голландцями наполягатимуть на тому, щоб відбулося усестороннє і ґрунтовне дослідження. Нагадаю, що всестороннє і ґрунтовне дослідження літака, в якому розбився Качинський по суті не завершено і досі, хоча й минуло кілька років. Путін знає - йому потрібно тягти час. І ще йому потрібно прибрати з території України російські Буки. Або навпаки, просто десь заховати. Поки що. І судячи з усього буде обрано другий варіант, бо якісь божевільні знову щось викладуть в інтернет.

Але це не значить, що каравани з російськими військовими перестануть перетинати кордон України. Можливо, сьогодні вночі і не будуть. Але завтра, 100% почнуть перетинати, бо без них подохне неіснуюча ДНР та ЛНР. Літак малайзійських авіаліній буде жити своїм життям, а війна своїм. Чому? Бо Путін не вірить, що ЄС вживе проти РФ реальні секторальні санкції. Він вірить в інше - в те, що керівник, до прикладу, Австрії скаже, що треба в усьому розібратися і не треба звинувачувати росіян до того, як не було проведене розслідування. І його підтримає керівник Кіпру чи Словенії. А Меркель, Оланд та інші мовчки це проковтнуть. Саме так думає Путін. І, на жаль, він має рацію. Його головне завдання звести все до формули: "Не треба поспішати". І ця формула наш головний ворог.

Що повинна зробити Україна - зробити все від себе залежне, щоб розслідування відбулося максимально швидко і тут США, судячи з усього, готові допомагати. Ще потрібно найняти нормальних піарників, які задовбають уряд Нідерландів, щоб той зайняв жорстку позицію. Паралельно, треба не поскупитися і зробити масовану піар-акцію по всіх світових ЗМІ, включно з азійськими, де розповісти про те, що твориться на Донбасі через призму збитого росіянами літака. І це треба починати робити вже зараз. Бо завтра може бути пізно. Адже росіяни вже почали писати свою маячню.

А ще, паралельно, треба буде воювати і максимально кричати про російських військових, які працюють на терористів. Наше головне завдання на найближчі два тижні змусити ЄС оголосити, що санкції будуть введені.

Вадим Денисенко. espreso.tv

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.07.2014, 08:55
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Алавес Хетафе 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины ЛНЗ Заря - : - 19 мая 13:00
Чемпионат Италии Сассуоло Кальяри - : - 19 мая 13:30
Чемпионат Украины Минай Колос - : - 19 мая 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть