Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Матері російських десантників вимагають покарання для командирів їх синів

2014-08-26 14:32 Матері російських десантників будуть вимагати покарання для тих, за чиїм наказом російські військові опинились на території ...

Матері російських десантників будуть вимагати покарання для тих, за чиїм наказом російські військові опинились на території України.

Таку вимогу висунули голова Саратовського обласного комітету солдатських матерів (Росія) Лідія Свірідова та батьки десантника Іллі Максимова, який проходив службу у псковській дивізії ВДВ Росії.

Відповідну вимогу була висунуто під час прес-конференції 26 серпня в прес-центрі FreeNews-Volgaу Саратові (Росія).

"Якщо ми офіційно звернемось з вимогою про надання відповіді хто винен у тому, що відбулось на кордоні з Україною та хто завів бійців у сусідню державу, то ми зможемо надати офіційного статусу тим, хто знаходиться зараз в Україні (в полоні - Ред.), - зазначила Любов Максимова (мама десантника).

Також мати зниклого десантника Любов Максимова попросила вибачення у України і її громадян за участь свого сина в бойових діях.

"Якщо Ілля і винен перед Україною та її громадянами, я прошу його пробачити. Він - людина військова, живе за статутом, якщо він у вас, я готова приїхати і його забрати. Пробачте його, вибачте мене..", - сказала вона.

Підводячи підсумок прес-унференції Лідія Свиридова закликала батьків російських військовослужбовців переконатися в тому, що вони живі.

"Іграшки закінчилися. Сьогодні знайдіть свого сина в армії. Переконайтеся, що він служить там, куди він відправився. Сьогодні ви повинні подалі закинути свої каструлі і домашні справи і присвятити пошукам свого сина", - закликала Свірідова росіян, діти яких проходять службу в армії.

www.5.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.08.2014, 14:32
26.08.2014, 14:32
187063 1 jekaonelovefcdk
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Аталанта Торино 0 : 0   26 мая 19:00
Эмполи Рома - : - 26 мая 21:45
Верона Интер - : - 26 мая 21:45
Лацио Сассуоло - : - 26 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть