Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коньков за Крим, як бджоли проти меду

2014-09-10 22:28 На засіданні виконкому ФФУ, про який журналісти дізналися лише за добу, мала бути обговорена позиція Федерації ...

На засіданні виконкому ФФУ, про який журналісти дізналися лише за добу, мала бути обговорена позиція Федерації на чотиристоронніх переговорах у Ньоні. Однак замість цього футбольна спільнота довідалася від президента ФФУ, що той їде до Швейцарії для чого завгодно, окрім переговорів

9-го вересня відбувся Виконком ФФУ, де мали обговорити позицію Федерації на доленосних для іміджу України і вітчизняного футболу переговорах щодо кримських клубів, які відбудуться 18-го вересня за участю представників УЄФА, ФІФА та РФС.

Окрім членів комітету, на засідання були запрошені керівники регіональних федерацій та інших колективних членів ФФУ, усього понад сорока осіб. Футбольна спільнота з усієї України так і не зрозуміла, навіщо їх було кликати звідусіль.

Як розповів представник одного з колчленів, питання «Про позицію Виконкому ФФУ стосовно зустрічі ФІФА, УЄФА, ФФУ, РФС», як вже повідомляло Еспресо.TV, дійсно значилося у порядку денному. Однак учасникам зустрічі не стали розповідати із чим наша делегація вирушить до Ньона. Не було оголошено ані позицій, ані ПРОпозицій. Склалося враження, що президент просто озвучує думку свого прес-аташе. Й на Виконкомі це чітко проявилося: «Наша позиція незмінна!», - як закляття кілька разів повторював Коньков. І нехай кожний розуміє по-своєму що це значить. А потім присутні ледь не зомліли, коли почули від президента ФФУ мету візиту до Ньона: «Ми ніякі переговори вести не будемо! Ми не їдемо на жодні переговори! Ми їдемо, щоб заявити, що наша позиція – незмінна, і ми будемо її відстоювати».

Коньков оголосив й склад офіційної делегації, яка боротиметься за Крим 18 вересня – він, Максим Бондарєв, Андрій Павелко, Михайло Ланьо – однак не пояснив чим керувався, створюючи цей загін, адже у ньому немає жодного фахівця з досвідом міжнародних переговорів високого рівня важливості.

Чомусь Президент України Петро Порошенко не соромиться вести перемовини із Володимиром Путіним, аби врятувати людські життя і рідну територію. Водночас складається враження, що президент ФФУ Анатолій Коньков хоче нашу, кримську, територію навпаки, здати. Інакше як можна пояснити, що у складі української делегації на зустрічі 18 вересня двоє переговірників з біло-блакитним «регіональним» відтінком, а головний – абсолютно відданий екс-Президенту-втікачу. Тому й бореться Коньков за Крим із таким самим «завзяттям», як бджоли проти меду.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.09.2014, 22:28
10.09.2014, 22:28
188281 3 alyar, denist, jekaonelovefcdk
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Реал 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Черноморец Шахтер - : - 1 мая 13:00
Динамо Верес - : - 1 мая 15:30
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ - : - 1 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть