Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Росіяни погрожують відкрити "зворотній" гумкоридор для переселенців з України

2014-09-15 16:19 Мешканці міста Грязовець Вологодської області, куди приїхала група переселенців з України, здивовані нахабством приїжджих і «обіцяють» ...

Мешканці міста Грязовець Вологодської області, куди приїхала група переселенців з України, здивовані нахабством приїжджих і «обіцяють» відкрити гуманітарний коридор у зворотному напрямку

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Іnformator.lg.ua.

«Привезли біженців. Дають посібник 800 рублів на добу на людину.

Безкоштовне триразове харчування. Їм пропонують влаштовуватися на заводи «учнями» із зарплатою по 8- 10000, з перспективою росту - відповідають, що мало», - пише видання.

При цьому росіяни обурені, що українці хочуть роботу тільки біля обласного центру, в найбільш розвинених районах Вологди.

« Жителі обурені, кажуть, якщо вам мало, - відкриємо гуманітарний коридор у зворотному напрямку і вдалою дороги. Тут своїх працівників звільняють по 3-5 чоловік, щоб оформляти біженців », - повідомив по телефону місцевий житель.

П.С.: Ще про біженців

Так звану «Армію південного сходу» будуть доукомплектовувати за рахунок біженців з Донбасу чоловічої статі, що втекли на територію Росії

Про це Еспресо.TV телефоном повідомив один з біженців з Луганська, що опинився на території Ростовської області Росії.

За його словами, наразі представники збройних сил Росії зондують ситуацію в таборах біженців на предмет відправки всіх чоловіків назад на Донбас в лавах народного ополчення «воювати за Новоросію».

Людям, що не виявляють бажання воювати, ввічливо нагадують, що вони не мають в Росії жодних прав, бо не є громадянами і в разі їхнього безлідного зникнення ніхто навіть не шукатиме трупи.

Нагадаємо, раніше військовий експерт Дмитро Тимчук повідомляв, що мешканців Донбасу серед терористичних збройних угруповувань стає все менше. За останніми даним, наразі місцеві жителі складають лише 40% від загальної чисельності людей, що воюють на боці "ДНР" та "ЛНР".

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.09.2014, 16:19
15.09.2014, 16:19
188652 1 kochin.tolik
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Тулуза Брест 0 : 0   19 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть