Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
forze
Имя:
Mr. Bean
Статус:
Читатель (28 комментариев)
Любимые клубы:
Dynamo
Зарегистрирован:
02.03.2009 19:45
Карма:
89
О себе:
I like football!!!
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • Ще одна трагедія

      forze Mr. Bean (forze)

      02.09.2012, 22:58

      Сьогодні під час матчу Piteå IF — Umedalen четвертого дивізіону чемпіонату Швеції зупинилося серце в бомбардира господарів Віктора Бренстрьома. Він забив гол (1-0) і вже через хвилину втратив свідомість. На місце приїхали три швидкі, але допомогти Віктору так і не змогли. Йому було лишень 29 років.

    • 4

      Квитки на Україна-Англія!

      forze Mr. Bean (forze)

      15.06.2012, 00:46

      У мене є 4 квитки на матч Україна-Англія, 2:га категорія! У мене немає можливості попасти на матч. Продам по 750 за один (оригінальна ціна UEFA)! Квитки знаходяться в Києві. Пишіть, якщо зацікавлені!

      Тел.  0996225496

    • 1

      Ну як так?

      forze Mr. Bean (forze)

      02.12.2011, 08:27

      Єдине, що може радувати, так це перше місце в чемпіонаті. Єдине, що може насторожувати - перше місце в чемпіонаті, адже чемпіонат ще не закінчився.

      Не знаю, як ви, але я розчарований виступами моєї улюбленої команди в цьому сезоні. А сезон починався не так вже й погано. Спочатку була перемога в Суперкубку над нашими одвічними суперниками. Потім захоплюючий матч з Металістом, в якому динамівці показали всю красу футболу...

      Але вже скоро трапилося непоправне - виліт із Ліги Чемпіонів. Поразка як вдома, так і в Казані. Я не кажу, що Рубін слабка команда, але вибачте мене, такого суперника ми повинні проходити.

      Другою краплиною став виліт із кубку. Гравці провалили початок матчу, а винні в усьому стали вболівальники, які зібрались на стадіоні, щоб побачити перемогу, і звичайно ж не забули про піро. Всі говорять про сучасний футбол. Так от, піротехніка, це невід`ємний атрибут сучасного футболу.

      Третя краплина - чемпіонат. Щоб бути чемпіоном, потрібно не лишень набрати максимальну кількість очок і обійти суперників, а й показати чемпіонський футбол. Згадайте матчі проти Металурга, Таврії, Металіста і останній матч проти Оболоні. Хіба це футбол? Нам потрібне таке чемпіонство?

      Остання краплина - вчорашній матч. Я оптиміст і щиро вірю в Єврокубкову весну на берегах Дніпра. Але я і реаліст: шанси на вихід з групи майже рівні нулю.

      Навіщо нам така гра? Другий тайм матчу можливо дивитися лишень з валідолом. Чому гравців не вистачає на цілий матч? І нарешті, навіщо нам такий тренер? Лужний подарував нам Єврокубки минулого року і був звільнений. Що чекає на Сьоміна? 

      Останнє. На мою скромну думку, нам потрібний вітчизняний фахівець. У нас є Кварцяний, Павлов, Максимов, Блохін, Михайличенко, Буряк... Вони є живими представниками історії нашого футболу. Навіщо нам хтось інший?

      Дякую

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть