Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трохи пофантазуємо.

2021-07-02 15:41 Збірна України вже досягла неабиякого успіху на Євро. Але турнір продовжується і не хотілося б закінчувати ...

Збірна України вже досягла неабиякого успіху на Євро. Але турнір продовжується і не хотілося б закінчувати його на мінорній ноті . Наші хлопці віддали багато сил для досягнення результату. Це крім того, що команду переслідували травми і неготовність окремих виконавців (Циганков, Тимчик, Попов, Соболь, Зубков, Бесєдін).

До сих пір не зрозуміло, що сталося з Малиновським. Дуже втомленими в останній зустрічі виглядали Шапаренко, Ярмоленко, Сидорчук і Степаненко. На мій суб’єктивний погляд, треба оновити середню лінію. По-перше, застосувати ту ж тактичну схему 1-3-5-2, яка добре проявила себе в матчі зі шведами. На місце опорного півзахисника поставити Макаренка, який відіграв лишень 45 хвилин на Євро, але непогано себе проявив. Малиновського в центр на місце «10», зліва Зубков (якщо готовий на 110%) або Шапаренка , а справа Циганков. І в нападі пара Яремчук-Довбик. Обидва не цураються захисних дій. Крім того одна додаткова щогла (Довбик) не завадить при стандартних положеннях у чужих і своїх воріт. Трійка центральних захисників залишається без змін (немає дублерів в нас на ці позиції під цю схему). Латералів (Зінченко, Караваєв) теж залишити в основі, хоча й вони добряче втомилися, граючи практично без замін. Їм, правда є альтернатива (Соболь, Тимчик) , яких можна використати для заміни. Повністю замінити всю середню ланку ризиковано. В резерві залишаться для підсилення (реального підсилення) Ярмоленко, Сидорчук, Степаненко. Враховуючи надмірну втомленість основних виконавців, ризик 50/50. В такому матчі фізична готовність вийде на перше місце. З іншого боку це, можливо, трохи спантеличить Саутгейта.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.07.2021, 15:41
02.07.2021, 15:41
370833 0
kolip
Автор:
(kolip)
Статус:
Опытный писатель (369 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть