Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

В Мариуполе всё спокойно?

2017-08-19 10:58 Вот такую новость прочитал сегодня с утра... И это гарантия безопасности? СБУ завадила терактам, що готували ...

Вот такую новость прочитал сегодня с утра... И это гарантия безопасности?

СБУ завадила терактам, що готували у Маріуполі російські спецслужби

Терактам, що готували диверсанти за вказівкою ГУ ГШ ЗС РФ, запобігла у Маріуполі Служба безпеки України. Про це на брифінгу повідомив Голова СБУ Василь Грицак.

Головним завданням терористів було підірвати вибухівку поблизу місця дислокації одного з батальйонів Нацгвардії. Усі зловмисники є громадяни України, двоє з них – уродженці Російської Федерації, один з яких прибув до міста з тимчасово окупованих територій після відбування покарання.

Оперативники спецслужби затримали двох терористів під час закладання міни російського виробництва в одному з громадських місць Маріуполя. За висновками експертів, міна ПОМ-2Р1 прийнята на озброєння збройних сил РФ у 1997 році. В Україні міна такого типу не виготовляється та на озброєнні не перебуває.

Також співробітники СБУ вилучили у терористів тротилові шашки вагою по 400 та 200 грамів, гранати РГД-5 та Ф-1 із запалами, електродетонатори, набої до автоматичної зброї, пакет з болтами, гайками та іншими металевими предметами, що планувалися до використання як вражаючі елементи, будильник з дротами.

Правоохоронці крім того затримали третього члена терористичної групи, який на виконання завдань російських кураторів намагався доставити у Маріуполь засоби ураження – гранати РГД-5 та шість тротилових шістсотграмових шашок.

Слідчі дії тривають.

За матеріалами прес-центру СБУ http://magnolia-tv.com/text-news/2017-08-18/95000-sbu-zavadila-teraktam-shcho-gotuvali-u-mar-upol-ros-isk-spetssluzhbi

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.08.2017, 10:58
19.08.2017, 10:58
280287 1 nik.aleks
r_design
Автор:
(r_design)
Статус:
Опытный писатель (278 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть