Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Якщо плей-офф? Склад сіяних Выбор редакции

2013-10-12 01:57 Переглядаючи програму Шустера сподівався почути адекватний аналіз того, з ким ми зустрінемось в плей-офф, якщо Англія ...

Переглядаючи програму Шустера сподівався почути адекватний аналіз того, з ким ми зустрінемось в плей-офф, якщо Англія переможе Польшу...не дочекався. Коли сів сам розбиратись виявилось, що це складно, тому тепер не дивуюся лінощам Савіка)

Безперечно важливу роль грає рейтинг збірних ФІФА, який перед жеребом буде обновлений.

Розбираючи лише варіанти 8 команд, які будуть в плей-офф я зрозумів, що розібратися з потенційним рейтингом буде в рази складніше, тому поки візьму до уваги поточний і в розгляді варіантів прорахую його "на пальцях".

Факти:

Сіяними точно будуть: Хорватія (10-е місце), Португалія (11), Греція (12)/Боснія(18).

Після 1-1 з Ізраїлем можна вітати Росію з ЧМ. Португалія засмутила.

У Боснії не має бути проблем у Литві, втім це футбол і Грецію не відкидаємо.

Швеція (22) та Данія (23) не зможуть випередити Боснію в рейтингу і Грецію тим більше. Тому і маємо таку трійку сіяних.

Збірні Данії та Швеції - основні претенденти на 4-е місце сіяних. Тому що: Франція (25) грає лише один матч в жовтні, а Україна (26) з Сан-Марино (207) у яких дуже низький рейтинг, як наслідок нам буде мало пунктів до рейтингу. Я можу помилятися у неможливості випередження шведів, але імхо не помиляюся)

Тому:

найбільше шансів на 4-е вакантне місце має Швеція, яка вже гарантувала місце в плей-офф. А от Данії потрібно: програш/нічия Болгарії, багато голів данців у Данія-Мальта, обхід Швеції в рейтингу, невдачі ісландців і словенців у своїх матчах - тоді ісландці(54) чи словенці(29) стануть тим самим найгіршим 2-им місцем у групах до відбору і не потраплять до нього відповідно. Думаю на мене тепер ніхто не образиться, якщо я одразу віддам останнє місце у сіяних Швеції)

Отже, сіяні: Хорватія, Португалія, Греція/Боснія, Швеція.

Висновок

Розбирати несіяних не бачу сенсу. Ми в несіяних отже граємо з сіяними:

Команди з якими можна грати і спокійно вигравати. Грали на рівних з хорватами на відборі до ЧМ2010, з тих пір ми стали сильніші, а вони навпаки. Греки - треба надрати зад за ЧМ 2010, ЧЄ 2004. Боснія - не сильніша за нас так точно. Шведи - Євро 2012)). Ми не гірші росіян, які впорались з португалами. Корочше в мене гарні передчуття. Гайда всі до Бразилії!!))

П.С. Польша, я в тебе вірю;)

Я таки помилився, більш точний аналіз у найкращому коменті. А взагалі треба чекати, бо сіяними можуть стати і шведи і словенці і ми.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.10.2013, 01:57
roven
Автор:
(roven)
Статус:
Наставник (1291 комментарий)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 2

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть