Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Зінченко готовий піти з "Уфи" заради збірної України

2016-03-30 12:34 Хавбек "Уфи" Олександр Зінченко має намір покинути чемпіонат Росії заради виклику в збірну України. Зінченко зі ... Зінченко готовий піти з "Уфи" заради збірної України

Хавбек "Уфи" Олександр Зінченко має намір покинути чемпіонат Росії заради виклику в збірну України. Зінченко зі своїм агентом провів розмову з тренерами та менеджерами ФФУ і після цього дійшов висновку, що йому потрібно шукати варіанти продовження кар'єри в Європі, а вже влітку краще піти з російської "Уфи".

Але, справа в тому, що Зінченко у лютому 2015-го підписав 4-річний контракт з "Уфою". Також у футболіста конфлікт з "Шахтарем", оскільки він розірвав контракт з "гірниками" до його завершення. За односторонній розрив контракту можуть бути серйозні санкції в тому числі і дискваліфікація. Агент футболіста, легендарний екс-футболіст Юрій Гаврилов розглядає варіанти з Європи, але "справа "Шахтаря" суттєво понижує шанси футболіста перейти в команду з єврочемпіонатів, оскільки там не хочуть вплутуватися у можливу судову тяганину. Щоправда, існує й варіант з компенсацією "гірникам".

В будь-якому разі Гаврилов мав розмову з менеджерами ФФУ і зробить все можливе, щоб підшукати Зінченку інший варіант продовження кар'єри вже до літа, щоб під час трансферного вікна футболіст був проданий. Наразі невідомо, скільки грошей за футболіста хоче отримати "Уфа".

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.03.2016, 12:34
30.03.2016, 12:34
234447 1 oleg.amg
valtim
Автор:
(valtim)
Статус:
Опытный писатель (349 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Лига чемпионов ПСЖ Боруссия Д 0 : 1 Закончился
Лига конференций Брюгге Фиорентина - : - 8 мая 19:45
Лига чемпионов Реал Бавария - : - 8 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть