Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як російський міністр спорту "підбадьорював" хуліганів, що били людей на трибунах

2016-06-12 17:48 Коли на трибунах почалися заворушення спровоковані російськими хуліганами, що прорвалися на англійські сектори, міністр спорту Росії ... Як російський міністр спорту "підбадьорював" хуліганів, що били людей на трибунах

Коли на трибунах почалися заворушення спровоковані російськими хуліганами, що прорвалися на англійські сектори, міністр спорту Росії Віталій Мутко ходив біля трибун і, судячи з його жестів, зовсім не засуджував, а навпаки - підтримував побиття людей.

twitter.com/je8fsiNRdV— Chris Alexander (@Chris_Alexandr) 12 июня 2016 г.

А вот на рос ТВ, все в один голос трубят о том как болельщики англичан спровоцировали "добродушных" болельщиков рассеи и в добавок идет песнь о том как "великую рассию" не любят, более того, ведущие новостей пожимают плечами и вопрошают - А за ЧТО?

В то же время - Мирон Маркевич -

"Хіба це вперше? Я, наприклад, абсолютно не здивований. Тепер обов'язково повинні бути санкції щодо Росії.Які? Не тільки фінансові. Таких горе-вболівальників потрібно негайно відправляти додому. Технічні можливості для такого є.Ви можете переглянути записи відеокамер, обчислити всіх до одного і заборонити їм виїзд за межі Росії.Звичайно, такі агресивні дії ставлять під загрозу чемпіонат світу-2018 в Росії. Це питання до ФІФА. Вони повинні визначитися, рішення - за ними", - сказав Маркевич.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.06.2016, 17:48
12.06.2016, 17:48
241773 3 PiterNak, qwerty0258, Lenchao
valtim
Автор:
(valtim)
Статус:
Опытный писатель (349 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 2

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть