Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нічого плакати - все як має бути ...

2019-03-15 11:18 Прогали Челсі 0-8... Прикро ? Прикро, але ...В історії будь-якого клубу були і будуть застійні періоди.. ...

Прогали Челсі 0-8... Прикро ? Прикро, але ...В історії будь-якого клубу були і будуть застійні періоди.. Вони бувають короткі і затяжні. В історії нашого клубу були і видатні досягнення, які і зараз зігрівають наші серця, були і падіння. З початку нульових Динамо попало в полосу глибокої системної кризи.

. Потрібно визнати, що в любовних обіймах Суркіса клубу тяжко дихати і так буде й далі. Ця його любов є хворобою і схожа на патологічну згубну любов окремих матерів до своїх синів, яка не дозволяє останнім побудувати своє власне особисте життя... У таких умовах нам залишається тільки сподіватися на чудо, що Суркіс якимось чином прозріє і звільнить клуб від своє "любові"... Інший варіант (більш реальний) - можливо, у нас таки зникнуть олігархи, а з ними й олігархічні порядки у футболі. Наш футбол стане розвиватися як у Польщі, Чехії та інших країнах Східної Європи .. Так, нам потрібно буде задовольняти свої амбіції на внутрішній арені, забути на якийсь час про видатні клубні досягнення у Європі, але він буде здоровий, футболісти будуть експортуватися у Європу, а наша збірна набуде статусу здорового міцного середняка. який час від часу зможе вистрелювати у Європі і Світі... Отаке... Спускаймося на землю, дорогенькі ! Ніякий новий Хацкевич у наших умовах нічого суттєвого не виграє ... Локальні успіхи можливі, але тільки локальні ... Годі стогнати .. Все йде як має бути .. Поки що ... Будьмо і сподіваємося на кращі часи !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.03.2019, 11:18
15.03.2019, 11:18
319520 2 vinn, auto-sergj20
vvz1952
Автор:
(vvz1952)
Статус:
Опытный писатель (256 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть