Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

В Берегівському районі по-звірячому вбили українського хлопчика

2018-10-31 13:00 Жахлива трагедія відбулася в Закарпатті. В одному з так званих "угорських" сіл Берегівського району банда підлітків ...

Жахлива трагедія відбулася в Закарпатті. В одному з так званих "угорських" сіл Берегівського району банда підлітків по-звірячому вбила українського хлопчика. Угорські виродки декілька годин жорстоко били та ґвалтували палицею дванадцятирічну дитину, а потім відпустили стікаючого кров'ю хлопчика додому.

Малюк вмер на руках у матері. Лікарі констатували смерть від розриву внутрішніх органів та масивної крововтрати.

Сама мати багато раз зверталася до правоохоронних органів, писала заяви, благала про допомогу, але в поліції Берегівського району відмовилися проводити розслідування і навіть не внесли відомості до ЄРДР. Місцеві поліцаї, теж угорці за походженням, визнали криваву розправу над українським хлопчиком недостатньою підставою для арешту та суду над бандою малолітніх садистів і вирішили зам'яти справу.

https://i.imgur.com/ax3Lwpn.jpghttps://i.imgur.com/ax3Lwpn.jpg

Відомо також, що батько одного з виродків - важлива персона в угорській громаді, і, очевидно, він вже встиг відмазати свого ублюдка від кримінального покарання. На всі звернення матері вбитого хлопчика поліцейські лише відводили погляд та годували обіцянками, а майже через місяць просто надіслали їй туалетний папірець із відмовою розслідувати це очевидне вбивство через - увага! - відсутність складу злочину.

Вбита горем жінка подала заяву у вищі інстанції та звернулася з криком про допомогу до співвітчизників. Зараз вона одна з маленькою донькою на руках, в оточенні байдужих сусідів, без захисту з боку місцевої проугорської влади. Життя цієї жінки та її доньки в небезпеці. І в нас немає ніякого морального права кинути її в біді. Це наш обов'язок, як українських патріотів, зробити все можливе, щоб захистити цю жінку і домогтися найжорсткішого покарання для цих скотів. Треба розголосити цю справу!

Влада країни повинна встановити контроль над ситуацією в Берегівському районі. Діяти треба рішуче та жорстко, без компромісів. Угорці вже давно підім'яли під себе ці території, а зараз вже зазіхають на весь регіон. Тепер, відчувши підтримку з боку угорської влади, ці шавки уявили себе господарями в Закарпатті, передчуваючи те, як вони відтяпають його від України. Це звіряче вбивство української дитини та заступницька бездіяльність з боку угорської громади показують її справжнє обличчя та реальне ставлення до українців. В гостях так себе не поводять, а вони тут - гості, і вони повинні поважати українські закони, культуру і народ, а не наводити власні варварські порядки. Малолітні виродки повинні бути покарані за всією суворістю закону, а поліцейські, які намагалися зам'яти справу та поставили інтереси громади вище, ніж закон, мають сидіти у в'язниці. Якщо уряд не вирішить цю проблему, то це зробимо ми, українські патріоти. Якщо треба - буде народний суд! Багато моїх соратників готові вже зараз поїхати туди та вирішити це питання. Я особисто готовий туди їхати, і я закликаю всіх однодумців, хто вважає себе патріотами України, зробити все можливе, щоб злочинців наздогнала кара, а біль нашої співвітчизниці та муки її дитини були помщені.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.10.2018, 13:00
31.10.2018, 13:00
311304 1 volanddemor
auto-mikolashtur
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть