Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
Katrin-Denev
Имя:
Katrin Denev
Статус:
Наставник (2575 комментариев)
Любимые клубы:
Динамо Киев!
Зарегистрирован:
28.08.2009 14:45
Карма:
2424
О себе:
English Teacher
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 40

      З днем народження, Шурік!)

      Katrin-Denev Katrin Denev (Katrin-Denev)

      01.09.2013, 12:20

      Сьогодні у день знань, 1 вересня, свій день народження відзначає Олександр Попов (Шурік). Хочеться привітати людину, яка заснувала цей чудовий сайт для усіх вболівальників київського Динамо! З днем народження, Олександр! Бажаю Вам здоров'я, гарного настрою, тепла у всіх його напрямках=) Процвітання Вашому сайту, успіхів, цікавих матеріалів та інтерв'ю! Ніколи не зупинятися на досягнутому. Адже ми, користувачі цього сайту, вдячні Вам за все, що Ви робите. 

    • 16

      Враження від матчу Нідерланди-Данія +Фото

      Евро 2012
      Katrin-Denev Katrin Denev (Katrin-Denev)

      10.06.2012, 10:35

       

      Ось і прийшов перший день футбольного матчу у місто Харків. Місто заполонили вболівальники Нідерландів, помаранчевий колір можно було побачити де завгодно. Вболівальники фотографувалися, танцювали, спілкувалися. Доброзичлива, гарна атмосфера.

      Крокуємо далі. Стадіон був майже заповнений. 36.000 глядачів.

       

       

      Читать полностью →

    • 8

      Наша футбольна зірка на французькому небі

      Katrin-Denev Katrin Denev (Katrin-Denev)

      23.03.2012, 20:56

                                            Сьогодні ввечері до моїх рук потрапив новий випуск "Літературної України". Гортаючи сторінки газети, я побачила фото з якогось футбольного матчу.

      Читать полностью →

    • 8

      Чого я очікую від Євро-2012?

      Katrin-Denev Katrin Denev (Katrin-Denev)

      28.09.2010, 21:17

      Нещодавно наша вчителька української мови запропонувала написати твір на тему "Чого я очікую від Євро-2012?".  Та ось я вирішила поділитися своїми думками з відвідувачами цього сайту.

             " Наш буремний, стрімкий, незвичний світ...Кожен день вміщує в собі стільки подій, проблем та задач. Люди будують заздалегідь плани на життя, працюють на перспективу. Я,  звичайна дівчина-школярка,  не дуже люблю зазирати у майбутнє та розподіляти чітко своє життя наперед. Але я точно знаю, що буду робити влітку 2012 року...

                Євро-2012...Здавалося недосяжною мрією, але Україні та Польщі вдалося виграти цей тендер. Весною, 18 квітня 2007 року, уся україно-польська футбольна дружина, всі функціонери та прості вболівальники щиро раділи, коли Мішель Платіні витягнув переможний конверт, де чорним на білому були надруковані назви наших країн.

                 Я, проста вболівальниця українського футболу, рахую разом зі своїми однодумцями дні до початку чемпіонату. І не було межі моєму щастю, коли інспектор UEFA затвердили місто Харків і дозволили йому приймати три гри групового етапу в стінах стадіону "Металіст". Це була перемога всіх! В чотирьох  українських містах: Києві, Харкові, Донецьку та Львові ведеться кропітка праця, адже ми повинні встигнути дуже багато. А це: побудувати стадіони, готелі, налагодити інфраструктуру. І коли я бачу готові результати цієї праці, то розумієш, що ми на вірному шляху.

                  Стосовно всього цього, є в мене одна найцінніша мрія. Дуже хочеться, щоб люди в нашій країні не звертали уваги і не витрачали свої сили на непотрібні проблеми, а стали єдиною, міцною країною, яка рушить до мети. Я чекаю від вболівальників єдності, одностайності та підтримки. Хочу, щоб люди, які будуть підтримувати нашу збірну на стадіоні не жаліли свого голосу, сил та енергії. Бажаю, щоб під час виконання гімну ми стали одним організмом з величезним серцем. І всі стадіони, на яких будуть грати наші хлопці були б одягнені в жовто-блакитні кольори.

                    Я думаю, що моя мрія та це очікування є цілком здійсненні. Дуже хочеться, щоб нас, однодумців-вболівальників, було багато. Адже наша підтримка є невід'ємною частиною гри нашої збірної. А наші хлопці-футболісти зроблять все, щоб виступити на високому рівні."

              Дякую за увагу. З повагою до всіх, Katrin-Denev.

    • 33

      С Новым Годом!!!!!!!!!

      Katrin-Denev Katrin Denev (Katrin-Denev)

      01.01.2010, 00:28

    • 10

      Живи и ошибайся...

      Katrin-Denev Katrin Denev (Katrin-Denev)

      09.12.2009, 23:50

      "Живи и ошибайся. В этом жизнь. Не думай, что ты можешь быть совершенством, - это невозможно. Закаляй себя, свой характер, чтобы, когда наступит испытание,-а это неизбежно,-ты мог встретить его как настоящий мужчина. Не давай обманывать себя прописными истинами и громкими фразами.... Бойся бесцветной жизни." - эта цитата У.Р. Олджера (американского писателя и философа)

      Тяжело сейчас всем: тренерам, команде и болельщикам... Настоящим болельщикам. Трудно все-таки подбирать слова. Но мы должны быть сильными. И твердо принимать поражение, хоть и такое болезненное. Но!!! Ни в коем случае мы не должны дать никакого повода нашей родной команде, усомниться в искренности нашей поддержки. Дайте с пониманием относиться к происходящему.

       

      Читать полностью →

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть