Чемпионат мира, 28 июня, результаты матчей: Бельгия минимально обыгрывает Англию

Темы:
ЧМ-2018

В среду, 28 июня, на ЧМ-2018 состоялись заключительные матчи второго тура группового раунда турнира — сыграли команды в группах «G» и «H».

Фото: twitter.com/belreddevils

ЧМ-2018. Группа «G». 3-й тур

Англия Бельгия 0:1 (0:0)
Гол
: Янузай (50).

Панама  Тунис 1:2 (1:0)
Голы
: Мерия (33, автогол) — Бен-Юссеф (51), Хазри (66).

ЧМ-2018. Группа «H». 3-й тур

Сенегал Колумбия 0:1 (0:0)
Голы
: Мина (74).

Япония Польша 0:1 (0:0)
Голы
: Беднарек (59).

По результатам этих матчей к командам, которые уже вышли в 1/8 финала чемпионата мира, добавились Мексика, Швеция, Бразилия и Швейцария (ранее путевки в плей-офф завоевали Уругвай, Франция, Дания, Хорватия, Бельгия, Англия, Россия, Португалия, Испания, Аргентина, Англия, Бельгия, Колумбия и Япония).

Все результаты ЧМ-2018, турнирные таблицы групп >>>

Телепрограмма >>>

Dynamo.kiev.ua

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Подписчиков: 162

6 комментариев
Лучший комментарий
  • С. Каменяр(AHATOM) - Эксперт
    29.06.2018 10:23
    28 червня на чемпіонаті світу з футболу у Росії відбулися заключні матчі групового раунду

    З початку чемпіонату російсько-окупаційні війська 395 разів порушували режим припинення вогню в Донецькій та Луганській областях. За цей час внаслідок бойових дій загинули 12 українських військових та 37 поранені. Отримали поранення внаслідок бойових дій четверо мирних жителів.

    Унаслідок активних бойових дій троє наших захисників загинули і трьох було поранено. Як стало відомо редакції Еспресо, один з поранених помер згодом в госпіталі.
    Всього протягом цього дня зафіксовано 7 випадків ведення прицільного вогню по українських підрозділах, з них 6 разів із застосуванням мінометів та танків. На Луганському напрямку окупаційні війська з позиції у населеному пункті Голубівське вели вогонь з танку по захисниках Новотошківського. Даний факт належним чином задокументовано та передано до міжнародних організацій.

    Найгарячіше протягом цього дня було в районі селища Південне, що на Горлівському напрямку Донецької області. Ворог о 08.30 відкрив вогонь з мінометів, станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів по житловим будинкам цього населеного пункту. Під прикриттям вогню, впритул до містечка наблизилась група бойовиків. Резервну групу українських захисників, яка вступила в бій на околиці Південного, очолив командир взводу Валерій Шишан. Бій тривав майже пів години. В ході бою був важко поранений боєць резервної групи. Командир кинувся рятувати свого підлеглого, але був вбитий ворожим снайпером. Невздовзі йому виповнилося б 58 років. Згодом від отриманих важких поранень помер і боєць Андрій Волос, якому було лише 25.
    У зв’язку з ситуацією, яка склалася в цьому районі, командування Об’єднаних сил дало відсіч окупантам.

    На луганському напрямку терористи проявляли активність у нічний час і били по захисниках Новотошківського з танку, мінометів, автоматичних гранатометів і БМП. У районі Світлодарської дуги з гранатометів і великокаліберних кулеметів ворог обстріляв позиції біля Світлодарська та Новозванівки. Внаслідок обстрілів один український військовий загинув, ще одного поранено.

    На донецькому напрямку загарбники обстрілювали з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї позиції біля Мар’їнки, Верхньторецького та Авдіївки. Один із захисників Авдіївки внаслідок обстрілів загинув.

    Протягом попередньої доби 27 червня найбільшої кількості обстрілів зазнали захисники Маріупольського напрямку. Тут ворог застосовував ствольну артилерію калібром 122-мм, 120-мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю, а також протитанкові керовані ракети.

    Вічна пам'ять полеглим в бою за Україну!

    Також вчора бойовики російсько-окупаційних військ здійснили черговий злочин проти цивільного населення. О 16.00 окупанти випустили кілька мінометних снарядів 82-го калібру безпосередньо по садибам селища Залізне Донецької області. Двоє мешканців селища зазнали осколкових поранень внаслідок мінометного обстрілу. Рівно місяць тому, 28 травня, під час обстрілу російською артилерією в цьому ж селищі Залізне розрив великокаліберного снаряда вбив 15-річну дівчинку українку Дашу Каземірову.

    28 червня у Росії було зіграно чотири заключні матчі групового раунду:
    Японія - Польща 0:1
    Сенегал - Колумбія 0:1
    Панама - Туніс 1:2
    Англія - Бельгія 0:1
    • 7
Комментировать