Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Великий футбол" принижує Україну

2012-06-12 17:58 Вчора був один з найщасливіших вечорів для всіх українців. Всіх з перемогою! Але не можу втриматись, ...

Вчора був один з найщасливіших вечорів для всіх українців. Всіх з перемогою!

Але не можу втриматись, щоб про дещо не написати.

Хтось скаже чому після ТАКИХ матчів ми змушені дивитись ЄДИНЕ вечрінє футбольне ТВ шоу на каналі одного олігарха яке веде одіозна людина (навіть не повертається язик його назвати журналістом) Денисов?

Від цього шоу будь якій людині, яка вважає себе Українцем, просто вивертає нутро. Чому державний канал, Перший Національний, який теж має права трансляції ЄВРО не запустив своє футбольне ток шоу про кожен ігровий день? Це ж було б однозначно рейтингове шоу (хтось в цьому сумнівається?)! Це лише зайвий доказ тиску на пресу в імперії Януковича – адже я думаю ніхто не сумнівається що Першому Нацональному і його керівництву просто наказали не робити свій продукт, який би конкурував з ТРК «Україна»

Окрім традиційно емоціного ставлення на цьому сайті до всього, що робить Денисов, конкретно про передачу «Великий футбол» можу привести декілька аргументів чому воно протирічить засадам професіного незалежного журналізму. Але мене сособисто бентежить те, що це шоу є прямим приниженням України і українців. Ведучі в студії розмовляють виключно російською мовою (розумію слабко освідчені – іншими не володіють) та до того ж у іноземних гостей, яких Денисов використовуючи необмежені фінансові ресурси свого господаря, запрошує до студії (як от Крістіан Карамбо вчора) виникне помилкове враження що це основна (а може і єдина) мова Українців.

Денисов припини принижувати Україну! 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.06.2012, 17:58
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть