Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Достойна відповідь "Савєцькому спірту": Манчіні готовий до підписання нового контракту з Манчестер Сіті

2012-07-09 16:17 Роберто Манчіні може підписати новий контракт з МанСіті якщо вірити джерелам ESPN незважаючи на те, що ...

Роберто Манчіні може підписати новий контракт з МанСіті якщо вірити джерелам ESPN незважаючи на те, що чутки (ось характеристика "матеріалів" з "Совєцкава спорта") пов'язують його зі збірною Росії. В нещодавніх спекуляціях на цю тему йшла мова про те, що Манчіні цього вівторка має бути названий Російським футбольним союзом як наймовірніший кандидат на посаду тренера збірної Росії в той час як здійснюється пошук заміни Діку Адвокату, який залишив посаду після Євро-2012.

 

Однак Манчіні, який привів Сіті до перемоги в Прем'єh-Лізі (англійській) минулого сезону на порозі підписання нового трирічного контракту в той час, як його чинний контракт закінчується наступного літа. "Перемовини тривають. Це серйозна угода, тому вона займає багато часу та є складною." - повідомило джерело (в клубі) каналу ESPN. "Клуб впевнений, що угода буде підписана цього тижня, але через узгодження всих цих пунктів та частин угоди процес може затягнутися до наступного тижня. Але попри це все угода практично готова до остаточного узгодження." Відомо, що варість нової угоди сягатиме 30 млн. фунтів, включаючи бонуси залежно від успіхів клубу, що може зробити його найбільш оплачуваним менеджером серед топ-клубів Англійської Прем'єр-Ліги.

 

Roberto Mancini Roberto Mancini

Getty Images

http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1123574/roberto-mancini-set-for-new-manchester-city-contract?cc=5739

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.07.2012, 16:17
Krotobiy
Автор:
(Krotobiy)
Статус:
Старожил (953 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть