Банально.простите,но прочтите.

Понимаю,что большинству плевать. Но... Никогда,до сегодняшнего дня, не слышал,что бы А.Н. Шевченко называли пидарас*м. Как бы я был против его решения,как бы психовал и думал,что Шева не прав. Нельзя так с нашим Андрюхой.Он Наш.Как бы ни было.Но осмыслив немного. Слезы наворачиваются. Андрей ты (вы) был последней надеждой страны.Спасибо Шева,но как бы глупо это не звучало ты убил мечту. И не только мою,юного пацана,который рос на твоих играх,а еще и многих дядек в возрасте. Андрей????Шева???ЗАЧЕМ?

извините.

Автор: (rebrow)

Статус: Старожил (504 комментария)

Подписчиков: 1

52 комментария
Лучший комментарий
  • Dmitriy Malyuta(DMS) - Начинающий писатель
    29.07.2012 07:48
    Здається, всесвіт вирішив надати українцям ще одного важкого уроку, "аби вчилися швидше брати відповідальність за власне життя". Вчора від нас несподівано пішла ще одна велика людина. Андрій Шевченко. Кумір та приклад мільйонів. Вчора він пішов від нас у партію Королевської. І той моральний авторитет, яким він був, помер. Народився новий Шева. Той, чиїм ім'ям будуть приймати жахливі закони та обкрадати країну.
    Я міркую, у багатьох ще були сподівання на Клічко, на Шеву, на Олега Скрипку - на тих, кого ми любили чи й любимо. І всі ці люди зробили вибір на користь ПР (бо ж "оп-па-зиція", справді, грає на боці ПР, а Королевська - це взагалі їх креатура, Тигіпко №2). Цей урок нам дано для того, щоб ми перестали очікувати, що країна зміниться до кращого без наших зусиль. Не зміниться. Маємо взяти відповідальність на себе. Мусимо діяти.
    • 10
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии