Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Не болить голова у дятла

2012-08-07 08:24 І так само не «світяться» очі у донецьких бразильців. Уважно вчора спостерігав за матчем у Луцьку ...

І так само не «світяться» очі у донецьких бразильців. Уважно вчора спостерігав за матчем у Луцьку і крім голів Шахтаря відмітив ознаки відсутності мотивації у деяких бразильців. Тобто чемпіонами звичайно вони бути хотять, однак з самовіддачею там назрівають великі проблеми. Промінь світла - Девіч, але то інша розмова.

..Не дарма Луческу пів-матчу ричав. Відчуває, розуміє, а от від бразильців відмовитись не може. І все начебто так - і голи і перемога, але невдачі в чемпіонаті зріють(думаю в ЛЧ такого не буде). Погодьтеся вчора і Волинь не Волинь, Дем'яненко програвся «под чістую».  До речі зірковий Суботіч та «випендрьожний» Ерік  руйнують дисципліну гри, вистроєну ще Кварцяним. Він би їх собачкою да потравив...

На фоні цього феєрична гра Шахтаря не є показовою. Показовою є попередня гра з Кривбасом, де не самі кваліфіковані гравці чемпіонату половина яких була списана тим самим Кварцяним, успішно «рубалися» з цими бразильцями. Циганські крики лунатимуть і далі, поки Вілліан своєю кроною робить тінь на полі, поки Фернандіньо очима досвідченого зомбі ще відшукує живу душу в складі своєї команди, яка може створити загострення, поки Коста по інерції ще котиться в сторону чужих воріт. Ситуація, яку потрібно використовувати на користь Динамо, але на мою думку уже не з нинішнім тренером.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.08.2012, 08:24
chibis
Автор:
(chibis)
Статус:
Наставник (1385 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Лион 3 : 4 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть