Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ахметов хоче битися з Валуєвим на «Донбас-Арені»

2009-07-03 15:37 Рінат Ахметов хоче битися з Валуєвим на «Донбас-Арені». Про це бізнесмен завив вчора, 2 липня, у ...
03.07.2009, 15:37

Рінат Ахметов хоче битися з Валуєвим на «Донбас-Арені». Про це бізнесмен завив вчора, 2 липня, у прямому ефірі телеканала «Перший муніципальний».

За словами Ахметова, Микола Валуєв висловив готовність битися на донецькому стадіоні. А менеджер братів Кличків тим часом спростував інформацію щодо домовленості Кличка про бій з росіянином. «І взагалі, - додав Ахметов, - «Донбас-Арена» ще ж не добудована, тобто битися по суті нема де. А якщо битимусь я, то нас і на недобудовану пустять. Якщо я там буду, нас хоч завтра пустять. Я взагалі можу хоч в ночі прийти на стадіон, і мені ніхто нічого не скаже. А Кличка б вночі не пустили».

Також Ахметов повідомив, що раніше думав битися не з Валуєвим, а з Кличком. «Були такі думки, - відзначив бізнесмен. – А потім я згадав, що ми обидва з України. А не можна ж, щоб обидва з однієї організації, от і не вийшло. Та це на краще. Вони ж з братом схожі, тож, коли один втомлюється битися, інший його непомітно підмінює. А так, знаєте, можна набагато довше протриматись, ніж коли ти один. Тож, думаю, Валуєв теж більш зі мною захоче битися».

Микола Валуєв у свою чергу не розуміє, чому всі з ним хочуть битися. «Я нікому нічого поганого не зробив, - заявив спортсмен, - і не розумію, чому всі зі мною хочуть битися. Це нечесно».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть