Матч "Динамо" - "Карпати": справжній дух єдності УКРАЇНИ! (Фото)

У мене в житті є, як мінімум, два дні на рік, коли зелено-білі і біло-сині кольори моєї футбольної душі змішуються. Вчора був такий день: між собою грали два МОЇХ клуби - Динамо і Карпати...



Історія мого вболівання за ці клуби починається ще з 80-х, коли Динамо було прапором українського футболу, а Карпати - прапором всього українського, та ще й рідно-львівського. Скажу чесно, в цьому мало що змінилося з того часу )))

В такі дні я намагаюся уникати стадіон, бо переживаю дуже змішані почуття. А вчора друзяка таки мене переконав піти на Олімпійський. Дякую тобі, Саня! Інакше я би пропустив ту фантастичну атмосферу, що панувала на стадіоні: єдності і взаємоповаги на трибунах, і справжноього fair-play на полі (жодної жовтої картки!).

Були і козацький марш, і Слава Україні, і Чубай у перерві, і виконання гімну України вболівальниками під кінець матчу! Цей матч - справжня віддушина у спертому повітрі інтриг, провокацій і злісті нашого чемпіонату... Більше я таке не пропущу!

FCDK-FCKL

Автор: (alexcry)

Статус: Опытный писатель (263 комментария)

Подписчиков: 0

31 комментарий
Лучший комментарий
  • Александр Иванов(bmtxw) - Наставник
    16.09.2012 22:47
    Мдя....Пулу Акметова,действительно нечем крыть.Играли в пятницу,действительно два самых украинских клуба по духу .Интересно,если-бы вдруг у семечкоглотателей Донецка,и впрямь были с кем-то их украинских фанов,такие-же хорошие отношения,что-бы они вместе скандировали?Ну ладно,допустим вместо Слава Украине,они могли что-то сообразить типа: Аллах храни Ахметова...,вместо Т.Чубая мог спеть в перерыве какой-нибудь товарисч И.Крутого,вроде Б.Моисеева или местечковой звезды-пенсионера Кобзона,но пели бы они что,гимн РФ,или Румынии? Впрочем ну их....
    Стадион в пятницу,действительно порадовал,побольше бы таких матчей.Они нужны не только фанатам,но и всей Украине.
    • 26
Комментировать