Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Акції ультрас в матчі Динамо - Карпати.

2012-09-17 17:23 Великий резонанс у ЗМІ та серед уболівальників отримав банер, що з'явився на трибуні ультрас "Динамо" Київ ...

Великий резонанс у ЗМІ та серед уболівальників отримав банер, що з'явився на трибуні ультрас "Динамо" Київ на початку другого тайму матчу "Динамо" - "Карпати" в п'ятницю, 14 вересня. Текстовик з вимогою змінити час початку матчу "Динамо" - "Зоря", а також заборонити проведення матчів в робочі дні, який вивісили найбільш активні й віддані своєму клубу вболівальники, в черговий раз звернув увагу на одну з проблем українського футболу, а саме - зневага клубами, Прем'єр-лігою, телетранслятором інтересами власне уболівальників на стадіоні та біля екранів телевізорів.



Адже початок матчу в робочий день о 17.30 автоматично означає те, що більшість уболівальників, як "Динамо", так і "Зорі", чий робочий день триває до шести-семи годин вечора, не зможуть побачити перший тайм матчу навіть по телевізору. А ті з них, хто хотів відвідати НСК "Олімпійський" в цей день, вимушені взагалі брати на роботі "відгул". Так кому ж зручний такий ранній час початку матчу, та ще й у будній день? Ясно, що не футболістам - адже матчі Ліги Чемпіонів починаються значно пізніше, та й матч 1/16 фіналу Кубку України в Донецьку, де зіграють "Динамо" і "Шахтар", також стартує о 19.30. У підсумку, постраждають всі - футболісти, що вимушені грати незвично рано, вболівальники, які не зможуть побачити матч, стадіон і клуб-господар, які недорахуються виручки від продажу квитків, їжі та напоїв у фаст-фудах. Та й з точки зору телевізійних рейтингів 17.30 - аж ніяк не "прайм-тайм". Такий час стартового свистка, та ще й у будній день, можна охарактеризувати тільки словами "диверсія проти футболу". Не дивно, що саме фанати "Динамо" Київ звернули увагу на цю проблему. Сподіваємося, що керівництво обох клубів, призначивши такий незручний для всіх час, знайде можливість хоча б змістити початок матчу на пару годин пізніше, і таким чином на ділі, а не на словах, продемонструє свою зацікавленість у вболівальників на трибунах.

Ще однією подією цього матчу стала поява на трибунах футболок зі вже знаменитим "жестом Гармаша", яким Денис відповів на вигуки з трибун "Донбас-Арени" після закінчення матчу "Шахтар" - "Динамо" другого вересня. Незважаючи на критику його вчинку з боку керівництва "Динамо" і головного тренера команди, уболівальники підтримали Дениса, а його фото разом зі слоганом "Against Mordor Football" (за аналогією з популярним Against Modern Football) стало символом боротьби з тим беззаконням в українському футболі, який в останні роки супроводжує практично всі вирішальні матчі. Відверто бездарне суддівство, що викликає резонні претензії з боку глядачів, гравців і тренерів, договірні матчі, "подвійні стандарти", застосовувані дисциплінарними органами по відношенню до клубів і гравців, скандальні псевдофутбольні телепередачі, що викликають обурення у любителів футболу своєю тенденційністю і непрофесіоналізмом - всі ці негативні явища не мають нічого спільного з чесним спортом, але, на жаль, стали вже буденними для України. Тож справжнім уболівальникам зрозумілі емоції, що переповнювали в той вечір молодого півзахисника збірної України, вчинок якого - ніщо в порівнянні з тим, що твориться в матчах чемпіонату.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://wbc.kiev.ua/index.php?news=71

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.09.2012, 17:23
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть