Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Найкращий футболіст вересня. Опитування

2012-10-05 20:55 Сезон у розпалі. Розпочалися СПРАВЖНІ єврокубки, а крім того стартував відбір на Мундіаль. Тому кандидатів на ...
05.10.2012, 20:55

Сезон у розпалі. Розпочалися СПРАВЖНІ єврокубки, а крім того стартував відбір на Мундіаль. Тому кандидатів на перемогу не бракує.

1. Демба Ба («Ньюкасл»). Гра цього нападника не може не захоплювати. Сенегалець забиває не просто багато, але робить це, здається, виключно красиво. В останніх трьох турах прем’єр-ліги – 5 голів!

2. Якуб Блащиковскі («Боруссія» Д.). Дортмундські поляки якісь взаємодоповнювані. Якщо хтось надумає купувати – краще брати пакетом. Як тільки гра в Лєвандовскі пішла не так яскраво, як у минулому сезоні, Куба почав просто рвати й метати. У вересні – три голи та два асисти. І це лише в клубі! Ще два м’ячі Блащиковскі забив за збірну.

3. Робін Ван Персі («Манчестер Юнайтед»). He scores when he wants. Так колись про нього співали фани «Арсенала». Тепер пора вчити цю пісеньку й відвідувачам «Олд Траффорда». Хет-триком врятував ювілей Алексу Фергюссону – тисячний матч у прем’єр-лізі.

4. Ян Вертонген («Тоттенхем Хотспур»). Прекрасне придбання «шпор». Хороший, потужний захисник, який ще й регулярно забиває. У вересні – аж тричі! До списку постраждалих увійшли збірна Уельсу та «Карлайл» у Кубку Ліги. Та найцінніше, що Вертонген долучився до історичної звитяги «Хотспур» в «театрі мрій» – першій за 22 роки.

5. Фабіан Гіфер («Фортуна»). Команда Андрія Вороніна на старті сезону дивувала (щоб не сказати «вражала»). Щойно вийшовши в бундеслігу, «Фортуна» в стартових п’яти турах не пропустила жодного (!!!) голу. І варто сказати, що по воротах дюссельдорфської команди били багато, однак Фабіан Гіфер (їхній голкіпер) був просто неймовірним. Хлопцеві лише 22 роки, до речі.

6. Рафік Джеббур («Олімпіакос»). Поки «Панатінаїкос» лихоманить (1 перемога в 5-ти турах), «Олі» на внутрішній арені рвуть і мечуть. «Біло-червоні» виграли всі матчі і випереджають своїх одвічних конкурентів уже на 9 очок! І все завдяки результативній грі свого основного форварда – алжирця Джеббура. 5 голів у чотирьох матчах чемпіонату. Плюс гольовий пас у матчі ЛЧ проти «Шальке».

7. Альберто Джилардіно («Болонья»). Досвідчений солдат – добрий солдат. Чемпіон світу 2006-го та тріумфатор Ліги Чемпіонів 2007-го тепер знайшов пристанок у Болоньї. Думати про пенсію ще ой як рано. Забити 5 голів у чотирьох матчах за далеко не найсильнішу команду – це не так легко, як декому здається. В таблиці бомбардирів Серії А джила поступається лише Кавані.

8. Златан Ібрагімовіч («Парі Сен-Жермен»). Це унікальний футболіст і, придбавши його, Анчелотті вже зробив кілька кілометрових кроків до вершини європейського футболу. Коли Ібра в формі – зупинити його нереально. Київському «Динамо» швед забив з пенальті. А от у чемпіонаті Франції із гри відправив п’ять м’ячиків до сітки.

9. Іско («Малага»). Це найкращий з футболів – відчайдушний. Ніби й спонсори відвернулися, але ж право зіграти в Лізі Чемпіонів ніхто не відбирав. От і грає команда – натхненно та прекрасно. А диригує цим усіх талановитий 20-річний Іско.

10. Жервінью («Арсенал»). Цілий рік був потрібний на адаптацію в Англії івуарійського форварда. Але тепер стає зрозуміло – очікування виправдається. Два голи «Саутгемптону», по одному – у ворота «Челсі» та «Монпельє». Жервінью лиш розпочинає підкорення Англії.

11. Ліонель Мессі («Барселона»). «Проходив по полю пішки, забив два голи і вирішив долю гри». Так про Мессі сказав голкіпер збірної України Андрій Дикань. У Прімері найкращий футболіст планети у вересні більше виступав по асистах. Їх у Лео чотири, тоді як голів – два.

12. Томас Мюллер («Баварія»). Неймовірний місяць для мюнхенців. «Баварії» вдавалося все, а володарю «Золотої бутси» останнього мундіалю в першу чергу. Мюллер яскраво сяяв на футбольному полі, завоювавши аж сім очок за системою «гол+пас» - 3 м’ячі та 4 результативні передачі.

13. Кріштіану Роналду («Реал»). Крі та Лео – як Льлєк і Болєк. Нерозлучні. Що ж зробив португалець у вересні. От Вам список у хронологічному порядку: дубль «Гранаді», переможний гол на останніх хвилинах у ворота «Ман. Сіті», реалізоване пенальті в дербі проти «Райо», хет-трик у ворота «Депортіво»…

14. Габріель Торже («Гранада»). «Удінезе» – унікальна клуб. КА ж іще команда із ТОП-4 єврочемпіонатів має фактично фарм-клуб в іншому першості із тих же ТОП-4. Габріель Торже – один із тих, хто, повністю не прижившись у Серії А, отримав другий шанс не де-небудь, а в Прімері. Тепер он і в «Гранаді» забиває, і за збірну румунії в кожнім матчі.

15. Єлле Фоссен («Гент»). Гадаю, що цей нападник дограє в «Генті» останній сезон. 23 роки – саме час іти на підвищення. І клуб заробити отримає змогу. От тільки хто забиватиме голи без Єлле. Наразі – і в чемпіонаті, і в кубку, і в Європі – всюди це робить саме Фоссен.

16. Євген Коноплянка ("Дніпро"). Може він і не виблискував, як ми звикли бачити, своїми фірмовими проходами по лівому фланзі, зате виконував багато "чорнової" роботи.

17. Генріх Мхітарян ("Шахтар"). Феноменальна результативність у чемпіонаті - дубль у Лізі чемпіонів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть