Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Кубок

2013-02-12 16:26 Не по теме всех последних дней,но просто очень приятно за свой город!Порадуемся и за Динамовскую молодежь! ...

Не по теме всех последних дней,но просто очень приятно за свой город!Порадуемся и за Динамовскую молодежь!

Житомирський СК «Фенікс» виграв Adidas 4 Sport Cup в Словаччині

 

Юні житомирські футболісти з СК «Фенікс» стали чемпіонами щорічного міжнародного дитячого турніру Adidas 4 Sport Cup-2013, який нещодавно завершився в Прешові, Словаччина.

Ці рейтингові змагання щороку збриають сотні найсильніших дитячих команд з усієї східної Європи. Цього разу в турнірі заявилось 133 команди з восьми країн. Нашим футболістам, які грали в групі U-10 (діти 2003 року народження і молодше), довелось протистояти таким сильним і відомим суперникам як київські «Динамо» та «Арсенал», словацький MFK Košice та угорський SC Hirős Ép. Kecskemét.

Про особливості турніру розповів тренер житомирської команди Сергій Гвоздь.
- Ігри тривали по 25 хвилин, проходили в залі за міні-футбольними правилами. Кожен день діти повинні були проводити по чотири гри. Це важко. Та ще й в нас була дуже коротка лавка запасних. Багато хто не зміг поїхати через фіансові труднощі, а хтось не встиг оформити документи. Але ми справились.

Спочатку Фенікс зіграв в групі і, не зважаючи на серйозних суперників, вийшли в 1/8 фіналу з першого місця. Наші футболісти обіграли всіх, окрім київського «Динамо». З киянам вийшла нічия — 1:1.

До фіналу Фенікс так само дійшов без особливих проблем, хоча вигравав і з мінімальним рахунком.

- У фіналі нас чекала ще одна київська команда — «Арсенал». Основний час завершили внічию — 0:0, а в серїі післяматчевих пенальті виявились більш психологічно стійкими і виграли 2:1, — розповідає Сергій Гвоздь.

В результаті СК «Фенікс» став першим і отримав перехідний кубок турніру. «Арсенал» здобув срібло на бронза дістлась команді SC Hirős Ép. Kecskemét, яку житомиряни з рахунком 1:0 обіграли в півфіналі.

Двоє гравців «Феніксу» увійшли до шістки зірок турніру — це Максим Хлань та Антон Бойль. Останнього також визнали найкращим гравцем турніру.

- Рівень суперників на турнірі був дуже високий. Хоча і свою команду я вважаю сильною. Перед цим ми серйозно готувались. Зіграли товариський матч з бердичівською командою 2002 року, на рік старшою. Тоді ми виграли 15:1. Потім зіграли з бердичівлянами 2001 року народження і обіграли їх 5:3. Зіграли контрольну гру з київським «Динамо», обіграли їх 6:4, — розповів Гвоздь.

Нагадаймо, що СК «Фенікс» виграв турнір в Прешові, який тоді називався Umbro 4 Sport Cup. Але наступного року житомиряни втратили перехідний кубок, хоча здобули високі результати та стали бронзвоими призерами турніру. Тепер наші футболісти в котрий раз довели, що є одними з найкращих не лише в Україні, а й східній Євопі.

0303
0202
футбол в Житомирі, СК Феніксфутбол в Житомирі, СК Фенікс

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.02.2013, 16:26
12.02.2013, 16:26
133393 2 Serioga, tayson
kuzma116
Автор:
(kuzma116)
Статус:
Опытный писатель (238 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико 4 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Минай Динамо - : - 17 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть