Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Незручне кривбасенятко

2013-03-17 23:28 Ну а що власне казати? Дніпро поки що не вміє вигравати всі матчі, а тут ще ...

Ну а що власне казати? Дніпро поки що не вміє вигравати всі матчі, а тут ще й Кривбас як очманілий почав забивати лідерам. А отже поступово конкуренти нас самі повернуть на друге місце. Нажаль, ми цього не заслужили, але ЧУкр невбгаланний - Динамо та Шахтар завжди йдуть на другому місці.

Матч з Ворсклою? Якось виграли, перші хвилин двадцять залишили гарне враження, а потім... Зарікся відкрито критикувати Блохіна, тому не буду нічого писати. 

Матч Дніпра? Нам дуже пощастило, що Коноплянка зараз лікується, бо з ним скоріш за все Кривбас би перемогли без проблем. Та власне і так могли перемогти - Дніпро незважаючи ні нащо грає в футбол. Вибачте, але Дніпро - це організована команда, а не купка атлетів. 

Дивлюсь я на Дніпро, та й думку гадаю, чому в нас не Рамос, чому... Ні, це мене щось потягнуло в українську літературу, а на часі 21-й тур ЧУкра. Дивлюсь я на Зозулю і думаю - а чим він гірше за Мехмеді чи Рубена? Та нічим! 

Дивлюсь я на Калініча, який ледь не на кожну подачу відгукується і думаю... Ось вам досвічений нападник з Англії за 6 мільйонів. Я розумію, Київ бере тільки від 8 мільйонів і вище, але Калініч же непоганий. Чи той таки бігаючий Матеус за мільйон. Ну що мені робити, коли воно активно бігає?

Суддя... Ну тут не так суддя винен, як психованість гравців Дніпра. Хлопці розуміють, що все залежить від них, а отже... А ось знаєте, я не думаю, що все так чисто в суддівстві. Чомусь на цей матч призначають киянина Арановського. Ми тут цілий тиждень намагаємось перенести матч з Чорноморцем, бо це мовляв змова проти Динамо. Ок, а призначати киян на матч Дніпра? А чого це воно якось так дивно судить... Ну начебто все правильно, але це як в тому анекдоті - ложки знайшлися, а ось осад залишився.

По вилученню Зозулі. Ну я ще минулого разу писав, що якісь дніпряни знервовані, але їм на футбольному полі видніше. Перша картка була, а ось друга... Я не знаю як там арбітр встиг побачити, що Зозуля падав сам. Ну він стояв так, що з його боку це виглядало як пенальті. Рішення було прийнято одразу, тож ніхто йому не допомагав. Зозуля малював дуже якісно, від гравця він не відірвався, падав динамічно, але арбітр довів свій професіоналізм - це ж все таки український арбітр ФІФА! От би вони завжди так судили! 

Чи ось якщо згадати перші сезони ЧУкра, то там Дніпро вже одного разу лишили золотих медалів. Усяке було в українській історії. Хто знає, може і цього разу якось домовилися. Мені ось дуже дивно, що Суркіс якось так легко залишив свій пост в ФФУ. Може там були якісь домовленості? Хтозна...

Доречі про змову. Ось дивіться, чомусь Металіст грає завтра проти Говерли, причому грає без свого основного гравця Соси, який летить грати за Аргентину. Не чую скиглення харківської публіки про перенос цього матчу - там просто грають у футбол. Чекаємо поки і в Києві почнуть просто грати у футбол.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.03.2013, 23:28
eurocups
Автор:
(eurocups)
Статус:
Эксперт (5987 комментариев)
Подписчиков:
9
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Реал - : - 30 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть