Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Один момент з фіналу Ліги Чемпіонів

2013-05-26 13:49 Доброго дня шановні користувачі даного сайту. Ось і пройшов німецький фінал ЛЧ в якому Баварія перемогла ...

Доброго дня шановні користувачі даного сайту. Ось і пройшов німецький фінал ЛЧ в якому Баварія перемогла Боруссію. Хороша гра, хороше суддівство, все було на найвищому рівні як власне і потрібно для фіналу.

Але я хотів би звернути Вашу увагу на один епізод, а саме пенальті у ворота Баварії. Точніше навіть не на саме пенальті (а воно таки було, я думаю ніхто не буде цього заперечувати) а на захисника, який привіз цей 11-метровий удар, прізвище Данте.

Звичайно, у кожного своя думка як потрібно судити дані матчі (по правилах чи за духом гри) але арбітр у тому епізоді відверто пожалів Данте не показавши йому жовту картку, яка б для нього стала другою і автоматично перетворилася б на червону. А ішла 68 хвилина, і я не впевнений, що Баварія залишившись у меншості вистояла б. І прочитавши післяматчеве інтерв*ю Клоппа, я не знайшов там ані слова про даний епізод.

До чого це все я написав. А тепер уявіть собі якби таке сталося у нас, наприклад у таких матчах як: ДК-ШД, ДД-МХ, ДД-ШД, ДК-МХ, не кажучи уже про якісь там фінали. Що було-б? На наступний день Пенісов разом з Цигаником, а відразу після матчу і ображений тренер, розвернули справжню війну проти суддів (В одного було-б Суркісвсекупив, а інший би питав у експертів: Як так, як можна таке не помітити, як так можна судити, чого їх учить Колліна і т.д.?).

Я не виправдовую суддів наших, так вони помиляються, десь можливо не завжди встигають за подіями на полі, але всі помиляться. Навіть сам Колліна в битність арбітра косячив добре. Але я гадаю, якби у нашому футболі було менше оцих біляфутбольних, закулісних ігор то і арбітри нормально б судили не тільки в нас а можливо навіть і отримували запрошення на обслуговування матчів на євроарені.

Ось і все, що я хотів написати.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.05.2013, 13:49
ViK-TUR
Автор:
(ViK-TUR)
Статус:
Опытный писатель (245 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть