Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Давайте не будемо радіти чужому горю.

2013-08-13 11:32 Я про сьогоднішнє рішення по «Металісту». Скоріш за все воно буде «дискваліфікуюче» і навіть трохи жорстоке ...

Я про сьогоднішнє рішення по «Металісту». Скоріш за все воно буде «дискваліфікуюче» і навіть трохи жорстоке (добре якщо я помилюсь) з врахуванням принципу придушення корупції в українському чемпіонаті.

Тепер поясню термін «чужому горю». Маю на увазі не чиновників клубу, які організували «договорняк», а людей які чекали гри Металіста в ЛЧ більше 10 років.

ПРОСТИХ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ, для яких Металіст рідна команда, які на стадіоні створюють свято, а в місті блокують вулиці J Як на мене справедливості слід догнати колишнього президента та свиту /це при тому, що я розумію ЩО зробив Ярославський для «Металіста»/ . Але так не буде. Буде удар по вболівальникам, по гравцям /латиносів якось не так шкода, вони собі ім’я зробили, чуть-що кращі розбіжаться…/ Але є Краснопьоров, Березовчук, Горяїнов, Шуховцев(!!!)  ;) Ці люди ніколи не бачили ЛЧ і вважаю що це їхня професійна мрія, вони цього заслужили. Так само як і Маркевич. Можна до нього по різному відноситись, але він заслужив вивести команду в ЛЧ. Це вам, шановні, не Альтман. І потім… ось зараз Металіст для фанів Динамо ворог номер 2 після ШД. А що може бути при сьогоднішньому рішенні УЕФА? Дискваліфікація (серйозні санкції), товариш стоматолог /чи хто там?/ «теряет интерес – а зачем бабулеси в первую лигу вкладивать» і все. А погодьтесь, може таке бути? І задайтесь питанням – чи хочуть вболівальники Динамо «смерті» Металіста /не як Кривбаса звичайно, а так як скажімо, ЦСКА-Борисфен або кіровоградська «Зірка»/. Ми ругаєм індусів Кривбаса, а свої п..си можуть так само «ухайдокати» один з кращих на сьогодні клубів лише через дескридиацію на міжнародному рівні. Вони просто його облишать. Окремо шкода буде «Карпат», вони й так потерпають від не адекватності Димінського.

     Думаю ми всі хочемо щоб наше сильне «Динамо» обігрувало сильний «Металіст», а розвиток футболу у Харькові лише провокував спортивний розвиток всієї системи «Динамо». І це все – лише за умови чесної боротьби, звичайно, за яку всім нам потрібно боротися. Люди є  і в Львові і в Харькові і в Донецьку. Сподіваюсь Ви правильно зрозумієте зміст блогу. Це ні в якому разі не «вигороджування» договірного матчу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.08.2013, 11:32
chibis
Автор:
(chibis)
Статус:
Наставник (1385 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Нант 0 : 0   4 мая 22:00
Чемпионат Украины Полесье Заря - : - 5 мая 13:00
Чемпионат Италии Кальяри Лечче - : - 5 мая 13:30
Чемпионат Испании Осасуна Бетис - : - 5 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть